pondělí 16. září 2024

Heidi Janků si po prvé zazpívala v Hrubém Jeseníku

Na fotbalovém hřišti TJ Hrubý Jeseník nedaleko Nymburku se uskutečnila vskutku netradiční akce. Známý pražský kavárník Václav Posířil sem na jeden večer přestěhoval svoji pražskou kavárnu Café & Bar Stromovka Collection, která se nachází v holešovickém Centru Stromovka.

Důvodem byla nejen jeho oslava čtyřicátých narozenin, ale také představení nových projektů a aktivit, které připravuje. Rozhodl se totiž založit neziskovou organizaci na podporu mladých sportovních a uměleckých talentů. Na akci tak nechyběli fotbalisté TJ Hrubý Jeseník, které dlouhodobě podporuje. Mladý malíř Matyáš Brynda, který měl v jeho pražské kavárně nedávno vernisáž. Nebo začínající zpěvák a kytarista s velkým talentem Vít Kotora.

Podpořit tuto skvělou myšlenku, a popřát Václavovi k narozeninám, dorazila i celá řada známých tváří. Program zahájila operní diva a Václavova kamarádka Andrea Kalivodová. Petr Kutheil vystoupil v akustické verzi se svojí kapelou Live band. Elis Ochmanová zazpívala několik hitů včetně písně od Whitney Houston, která byla doplněna ohňostrojem na počest oslavence. Dorazila gratulovat také Bára Mottlová. Leona Machálková rozezněla hřiště TJ Hrubý Jeseník svými největšími hity. Moderování se naprosto bravurně ujala Heidi Janků, která samozřejmě hosty potěšila i svým zpěvem. O hudební program se postaralo také duo DJ Bury a Deesaxx. Jako třešnička na dortu v závěru programu bylo vystoupení pánské taneční skupiny Men4Queen, která chystá velkou show v lednu 2024 v Kongresovém centru Praha. Gratulovat dorazila také herečka Kristýna Janáčková, stylista Martin Gruntorád nebo ředitel soutěže Muž roku David Novotný.

Spousta hostů se přiznala, že v Hrubém Jeseníku nikdy nebyla a znají jen ten Jeseník na severní Moravě. „Měl jsem dvě varianty. Buď udělat akci v Praze ve vypůjčené restauraci nebo tady na hřišti v Hrubém Jeseníku, ke kterému mám vztah. Moje PR manažerka se nejdříve zděsila, ale pak souhlasila s tím, že kavárnu na jeden večer přesuneme do Hrubého Jeseníku, a tak jsme tady,“ zahájil akci samotný hostitel a oslavenec Václav Posířil. A proč právě Hrubý Jeseník? „Do Hrubého Jeseníku jsem jezdil jako malý kluk na prázdniny k babičce a moc jsem si to tady oblíbil. V současné době sem jezdím za rodinou odpočívat a relaxovat. Tím pádem tady mám spoustu přátel, se kterými jsem chtěl svoje narozeniny oslavit. A protože moje kavárny nejsou tak velké, aby se tam vešly dvě stovky lidí, bylo jednodušší přivézt Prahu sem,“ dodal s úsměvem čerstvý čtyřicátník.

Heidi Janků přiznala, že je v Hrubém Jeseníku poprvé. „Za svojí mnohaletou kariéru jsem zpívala už leckde, ale v Hrubém Jeseníku jsem ještě nebyla,,“ smála se.  A premiéra to byla vlastně pro všechny účinkující. Všichni si ale pochvalovali skvělou atmosféru, milé publikum, kvalitní zvuk, dobré pití a pečené prasátko o váze 62 kg. Bylo vidět, že známý pražský kavárník je dobrým hostitelem a pro všechny svoje hosty umí zajistit veškerý komfort. Oslavovalo se až do pozdních nočních hodin, jedlo se, pilo se, zpívalo se a tančilo. Zkrátka oslava, jak má být!

Pokud byste chtěli navštívil kavárny Café & Bar Stromovka Colleciton v Praze, tak více informací najdete na www.cafestromovka.cz. Stále je zde k vidění skvělá prodejní výstava obrazů luxusních vozů Matyáše Bryndy.

Zdroj foto – archiv KF Production

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.