4 chodové menu za 1111 Kč v sobě ukrývá Céviche and Greens /marinovaný halibut, fazole, chřest, edamame, shiso, ponzu/, Halibut and Cucumber /tatarák, hadovka, togarashi, tanuki, kaviár, cassava chips/, Hirame Roll /aburi halibut, tempura, kewpie, chřest, sakura/ a Pla Rad Prik /křupavý filet, zázvor, chilli, citrónová tráva, karamel, koriandr/. Nechybí ani amuse bouche /rýžový krekr, wasabi, hrášek, halibut/ a Hirame Nigiri /sushi rýže, halibut, teriyaki/. Vinné párování zajistí sommeliér Martin Mlýnek a 4 speciálně vybrané skleničky vína bude moci každý okusit za 555 Kč. Pokud by někdo měl ještě hlad, bude k dispozici Charcoal Banana Leaf /variace hrášku, filet v listu, popel, tarhoňa/ za 250 Kč na osobu.
Večerem provede mistr na ryby pan šupina Vlastmil Kolda. Je opravdu na co se těšit. Nutná rezervace předem na telefonním čísle 606 980 612 či na mailu cafebuddha.online@gmail.com.
zdroj foto. archiv spol.