neděle 8. září 2024

Eva Mišíková a E+MAUSY vystoupí v TA KAVÁRNĚ!

Ze spojení básní Evy Mišíkové a improvizačního umění kapely E+MAUSY vznikly svébytné a ucelené skladby, hudební variace a texty nejen k osvěžení, ale třeba i k zamyšlení. Skupina vystupuje převážně v pražských klubech, hospodách a na menších festivalech.

Ve středu 15. listopadu zahrají v pražské TA KAVÁRNĚ, která nabízí příjemné nekuřácké prostředí se spoustou dobrot, skvělé kávy a domácích limonád. Tato bezbariérové kavárna se nachází v areálu Jedličkova ústavu a škol v Praze na Vyšehradě. Jedním z hlavních cílů TA KAVÁRNY je tréninkový program, během kterého poskytuje jejich klientům možnost získat základní pracovní návyky, jako třeba docházka podle rozvrhu, omluvy v případě absencí, práce v týmu a další dovednosti. Zároveň jim umožňuje získat klíčové i odborné znalosti dle jejich individuálních potřeb a nácvik zvládání pracovní zátěže srovnatelné se zaměstnáním v běžných podmínkách. Dalším krokem je hledání pracovního uplatnění na běžném trhu práce, který leckdy skýtá pro lidi s postižením mnoho překážek.

Koncert začíná od 20:30 hod.

Na začátku října vydala kapela debutové album Z MÉHO MĚSTA, které je završením dosavadního, téměř sedmiletého působení. Skupina vystupuje ve složení: Eva Mišíková (texty, zpěv, recitace), Jakub Mužik (elektrická kytara), Daniel Patras (klávesy), Jan Polák (basová kytara) a Antonín Strnad (bicí). Hudební účast na albu navíc přijali i Vladimír Mišík (zpěv), Jaroslav Olin Nejezchleba (violoncello), Mikoláš Chadima (saxofon), Barbora Mišíková (zpěv), Maťo Mišík (elektrická kytara) a další vzácní hosté.

Koncert je podpořen městskou částí Praha 4.

zdroj foto – archiv organizátora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.