Najednou se v postranní uličce kousek od Staroměstského náměstí stojí fronty na snídani, oběd a večeři. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. Prvotřídní servis je na místě a samozřejmostí, poté dochází k objednání pokrmu. To, co následuje je absolutní zážitek. Na talíři se objeví skvosty plné chutí a emocí.
Jedno, jakou denní dobu host zvolí, vždy je zaručeno gastronomické nebe. Není tomu jinak i o Vánocích. V tento sváteční čas si tým restaurace Deer připravil vánoční menu, které nabízí čtyřchodové menu. Předkrm je promítnut do Restovaných šneků s kořenovou zeleninou, omáčkou beurre blanc s bylinkami, listovým salátkem a špenátovou brioškou. Následuje klasická Tradiční vánoční rybí polévka s vaječným svítkem. Hlavní chod skrývá možnost výběru. Host si může zvolit ze dvou variant. První jsou Smažené kousky kapra s bramborovým pyré s marinovanou zeleninou a citronovým gelem. Druhou je Vídeňský telecí řízek s tradičním bramborovým salátem s citronem. Dezert je ovšem jeden a jediný. Kdo by odolal Makovému mini závinu s mandlovým karamelem, punčovou zmrzlinou, šlehačkou a prachem z vlašských ořechů. Toto menu bude k dostání v restauraci Deer během vánočních svátků.
Ti, co přemýšlí, jaký dárek svým blízkým dát, mohou zaostřit na gastronomický zážitek. Restaurace Deer nabízí vouchery na obědy či večeře v degustační podobě. Lze k tomu zvolit i vinný balíček. Obdarovaný si rozhodně gurmet dárek užije. Okusit to nejlepší z české gastronomické scény, stojí za to. Dárek, který nikdy neurazí a vždy potěší.
Restaurace Deer, Michalská 19, Praha 1
zdroj foto. archiv spol.