neděle 8. září 2024

Chladničky Gorenje pro jednodušší život

Chladničky Gorenje jsou nejen krásné a úsporné, ale pod elegantním designem skrývají i spoustu nápadů a chytrých technologií, které vám tak nějak samy ulehčí každodenní život. Ať už máte rádi všechno po kontrolou nebo naopak uvítáte pomoc, abyste měli volné ruce na to, co vás baví.

Vsaďte na chytrou chladničku

Zjednodušte si život! Například chladnička Gorenje NRC620CSXL4WF s integrovanou wifi, kterou můžete ovládat přes aplikaci ConnectLife a jakékoliv mobilní zařízení, je chytrý pomocník. Umožní bez jakékoliv námahy dělat věci lépe, rychleji a odkudkoli si budete přát.

Nevíte, co dobrého uvařit? V aplikaci najdete spoustu nápadů a receptů i se seznamem potřebných surovin. Už cestou z nákupu můžete zvýšit intenzitu chlazení nebo mrazení tím, že aktivujete funkci SuperCool, resp.  FastFreeze.

Potraviny, které po návratu uložíte doma do chladničky, se mnohem rychleji vrátí na optimální teplotu a zůstanou déle čerstvé. Když se rozhodnete na pár dnů odjet, chytrou chladničku můžete převést do úsporného prázdninového režimu, a tak snížit výdaje za elektřinu.

Chladnička může sama předvídat vaše chování

Adaptivní technologie AdaptTechsi zapamatuje vaše návyky a dokonce se sama naučí vaše chování předvídat. A tak dřív, než ledničku otevřete, sníží teplotu o jeden až dva stupně. Potraviny ušetříte teplotních šoků, aby zůstaly déle svěží a plné života. A ještě ušetříte za elektřinu. Vy přitom nemusíte nic – prostě „SE TO“ udělá samo.

Procesy napodobující přírodu

Chladničky Gorenje jsou vybavené celou řadou technologií, které vytvářejí klima jako v přírodě. Technologie IonAir simuluje pomocí negativně nabitých iontů přirozený proces ionizace, který pomáhá udržet jídlo déle čerstvé. Ventilační systém MultiFlow 360° následně ionizovaný vzduch rovnoměrně distribuuje 14 ventilačními otvory. Vytvoří tak ideální mikroklima v celém prostoru chladničky. A pokročilý chladicí systém NoFrost Plus brání vytváření námrazy, takže spotřebič není nutné pracně odmrazovat. Opět „SE TO“ udělá samo.

Zelenina jako ze zahrádky

Chladničky Gorenje mají jednu největších zásuvek na ovoce a zeleninu na trhu –  zásuvku CrispZone se systémem SmartHumidity. Speciální membrána udržuje vlhkost na optimální úrovni a přebytečnou propouští ven mimo zásuvku. Pomáhá prodloužit život uložené zelenině a ovoci, která si zachová svěží vzhled, cenné vitamíny i živiny.

Prostory měnící se přesně podle potřeby

Potřebujete zrovna teď uskladnit úrodu ze zahrádky, nebo naopak spoustu čerstvého masa, ryb a lahůdek? Praktická objemná chladicí zásuvka Convert ZeroZone s regulovatelnou teplotou se snadno přemění z nulové zóny na další přihrádku pro velké množství ovoce a zeleniny. Nejchladnější část chladničky tak můžete využít různě, podle toho, jak zrovna potřebujete.

Flexibilita chladniček Gorenje jde ještě dál. S funkcí ConvertActive stačí stisknout tlačítko celá mraznička se promění na chladničku nebo velkou nulovou zónu, ve které můžete nechat vychladit třeba spoustu nápojů na oslavu s příteli.

Hlavně bez zbytečné námahy

Pokud vaše starší a neúsporná chladnička už dosluhuje, stojí za to vybrat nový spotřebič, který vám bude spolehlivě a dobře sloužit, aniž byste mu museli věnovat cenný čas. Třeba některou z chladniček Gorenje pro jednodušší život. Potraviny budou i bez asistence z vaší strany dlouho čerstvé a v perfektní kondici a vy budete mít čas na to, co vás opravdu baví.

Více informací: cz.gorenje.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.