Čtvrtek 21. listopadu 2024

Bohémský velikonoční brunch v křížové chodbě hotelu Mandarin Oriental, Prague

Šéfkuchař restaurace Spices, Michal Horváth, láká hosty na bohémský velikonoční brunch do původní křížové chodby Monastery Lounge. Brunch proběhne pouze v neděli, 9. dubna 2023 od 11.00 do 14.00 hodin.

Pro hosty bude připraven lákavý buffet, včetně čerstvých ústřic či koktejlů. Na své si přijdou i nejmladší gurmáni, pro které je připraven speciální koutek s dobrotami i malá dílnička na zdobení kraslic.

Zalitá sluncem a chráněná vysokým sloupovím, křížová chodba Monastery Lounge nabízí inspirativní místo pro rodinnou velikonoční oslavu i setkání s přáteli. Menu velikonočního brunche navrhl šéfkuchař Michal Horváth tak, aby uspokojil všechny chuťové pohárky. Atmosféru tohoto gastronomického zážitku podtrhne také živá hudba.

Bohémský velikonoční brunch

Neděle, 9. dubna 2023

Od 11.00 do 14.00 hodin

Čerstvé ústřice

Krevetový koktejl

Vejce mimóza s lanýži

Zeleninové crudites

Hummus

Baba ghanoush

Hráškový a fazolový dip

Kuřecí paté

Sálát ze zelených listů

Bylinková Focaccia

Cuketové tartletky

Slanina, hrášek, červené zelí a salát z červených ředkviček

-1-

***

Špenátový quiche

Quiche Lorraine

Rajčatové tartaletky

Rozmarýnové jehněčí

Krůta s bylinkovou krustou

Lososové placičky

Zeleninové lívance

***

Gratinované brambory

Velikonoční nádivka

Grilované branbory, jarní cibulka

Pečený pastiňák

Medová karotka

Houby s bylinkovým máslem

Bramborová kaše

Grilovaný chřest

***

Velikonoční koláče

Mazanec

Jahodová pěna

Mangový cheesecake

Ovocné tartaletky

Citronový koláč se sněhem

Tapiokové perličky s kokosovým mlékem a granátovým jablkem

Biskupský chlebíček

Marmelády

Smetanový sýr

***

Koutek s čerstvými palačinkami

Dětský koutek

Kuřecí nagetky

Bramborové hranolky

Čokoládová fontána, jahody, ananas, meloun

***

Zeleninové crudites

Jogurtový dip

Domácí cookies

Profiterolky

Francouzský toast

Cena velikonočního brunche pro dospělé je 2,850 CZK na osobu, děti od 4 do 12 let platí 1,200 CZK a děti do 4 let mají buffet zdarma.

Šéfkuchař Michal Horváth bude ústřice otevírat hostům přímo na místě, gurmeti si k nim mohou dát šampaňské nebo koktejly jako Kir Royla a Mimóza z otevřeného baru, který pro ně bude taktéž připraven.

Pro nejmenší připravil hotel doprovodný program formou dílničky zdobení tradičních velikonočních kraslic, věnovat se jim budou malérečky v tradičních krojích.

zdroj foto / archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.