„Nejedná se jen o soupis receptů, ale kniha obsahuje i řadu odlehčených rad jak zajistit nebíčko v bříšku aniž přijdete k úrazu a je doprovázená celou řadou krásných fotografií. Chceme tím předat kuchařský odkaz dalším generacím – všem dnešním i budoucím synům a adeptům umění gastronomie,“ uvádí knihu autor Bohumil Rydrych.
Kuchařka má podtitul „Vaření nemusí být věda“ a tak je i pojata. Jedná se o jednoduché recepty (návody) jak uvařit dobré jídlo, za které by se nemusel stydět šéfkuchař špičkové restaurace. Kniha obsahuje recepty základních jídel, ale i recepty na snídaně, obědy nebo večeře. V receptech jsou uvedené přesné údaje a dávky surovin a každý recept je doplněný fotografií.
Kuchařku pro syna pokřtil13. února 2020 šéfkuchař, gastronom, podnikatel a autor mnoha kuchařek Zdeněk Pohlreich.
Knihu je možné zakoupit v běžné síti knihkupectví a e-shopů.
Zdroj foto :archiv vydavatelství