„Je pro nás ctí, že jsme mohli hvězdnému páru poskytnout zázemí během jejich pobytu ve Vysokých Tatrách. Užili si pohodlí prezidentského apartmánu a ochutnali i speciality našeho Grand Restaurantu,“ řekla Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski High Tatras.
„Pro mě a můj tým bylo velkou ctí připravit dva obědy. Ochutnali letní polévku z mladé cibulky s jemně zauzenou brynzou s kuřátky, zlatého pstruha s restovanými červenými blumami, cukrovým hráškem, pyré z kedlubny a citronovým tymiánem z naší zahrádky. Metodou sous-vide jsme připravili hovězí kýtu prime beef s gelem z konfitovaného česneku s čerstvým strouhaným křenem a restovaným bílým zelím,“ prozradil šéfkuchař Grand Restaurantu Miroslav Zamiška. Dodal, že nejvíce Catherine a Michaelovi chutnala marinovaná foie gras terinka s pistáciemi, mangovým gelem a bílými jahodami naslano – také z hotelové zahrádky. “Tak dobrou foie gras jsem ještě nejedl,” řekl Michael Douglas.
Prezidentský apartmán Grand Hotelu Kempinski High Tatras

Má rozlohu 200 čtverečních metrů, dvě ložnice s koupelnami, obývací místnosti, vstupní halu a soukromý výtah. Stropy zdobí Murano lustry, vybavený je originálním nábytkem, mramorovým krbem, doplňky od světových designérů a nechybí v něm na míru malované obrazy. Jeho pohodlí si vyzkoušeli bývalý generální tajemník OSN Pan Ki-mun, legendy slovenské a české hudební scény či zpěvák Bryan Adams.
Zdroj foto: archiv Grand Hotelu Kempinski High Tatras