Čtvrtek 19. září 2024

Sprchový gel BY & tělové mléko DARA

Svěží na pohled, hedvábná na dotek a hydratovaná zevnitř – přesně taková bude vaše pokožka po použití nové tělové péče VERMI by DARA.

Po šamponu VER a kondicionéru MI přichází na scénu sprchový gel BY a tělové mléko DARA, které přináší do péče o pokožku ten nejvyšší standard. „Mám ráda, když kosmetické přípravky opravdu fungují,“ prozrazuje Dara Rolins s tím, že právě proto složení nových produktů dlouho ladila: „V obou přípravcích je mimo mnoha dalších účinných ingrediencí i kyselina hyaluronová, která je spolehlivou zárukou vydatné hydratace.“

Neméně důležitou součástí nových produktů BY a DARA je jejich parfemace. Jde (stejně jako u vlasových přípravků) o vůni LOLA, která v sobě spojuje bergamot, cedr, pudr, růži, luxusní jasmín sambac a další tajemné ingredience. „Jsem moc ráda, že LOLA bude součástí i tělových produktů, logicky tak doplňuje celou pečující řadu VERMI,“ dodává ještě DARA.

Sprchový gel BY

Sprchový gel pro perfektně očištěnou, hydratovanou, hebkou a provoněnou pokožku. Za své blahodárné účinky vděčí kombinaci výjimečných ingrediencí:

  • Hybridní kyselina hyaluronová (hybrid HA) – pro hloubkovou a dlouhodobou hydrataci, jež pomáhá zlepšovat pružnost pokožky, zjemňuje ji a také oddaluje známky stárnutí.
  • Estery mandlového oleje – hydratují pokožku těla, tím ji pomáhají udržovat dlouhodobě vláčnou a na dotek hebkou.
  • Kyselina mléčná – má mírné exfoliační vlastnosti, díky čemuž pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, což vede ke zjemnění pokožky.

Sprchový gel BY, 500 ml: 650 Kč/100 ml: 190 Kč.

Tělové mléko DARA

Tělové mléko pro dlouhodobě hydratovanou, provoněnou a hebkou pokožku. Své unikátní vlastnosti má díky těmto jedinečným složkám:

Oligomerní kyselina hyaluronová (oligo HA) – pro dlouhodobě pružnou, vláčnou a na první pohled zdravou pokožku.

Skvalen – udržuje pokožku hydratovanou, pružnou a hebkou.

Bambucké máslo – hydratuje, působí antioxidačně, zlepšuje elasticitu pokožky a také posiluje její přirozenou ochrannou bariéru.

Ovesný protein – hydratuje, podporuje přirozenou regeneraci pokožky a také ji pomáhá zklidňovat.

Kyselina mléčná – má mírné exfoliační vlastnosti, díky čemuž pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, a tím zjemňuje texturu pokožky.

Tělové mléko DARA, 500 ml: 750 Kč/100 ml: 190 Kč.

VER & MI & BY & DARA

Šampon VER a kondicionér MI byly začátkem naší cesty za komplexní péčí o krásu a zdraví. Díky unikátní kombinaci 12 aminokyselin, jež vlasy intenzivně hydratují a vyživují, si naše produkty získaly velmi brzy srdce našich zákaznic a zákazníků. Třešničkou na dortu je pak vůně Lola, luxusní směs jasmínu, růží a dalších vzácných složek, která dodává vlasům neodolatelný šarm a zanechává je provoněné po celý den

Díky naší kompletní řadě VER MI BY DARA se nyní můžete postarat nejen o své vlasy, ale i o svou pokožku ve stejně vysokém standardu, na který jste u nás zvyklí.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.