Čtvrtek 19. září 2024

Čisté a voňavé prádlo bez námahy

Nikdy nekončící péče o prádlo nemusí být žádná věda. A to ani tehdy, když je váš životní styl náročný – třeba když jste pořád v pohybu a počítáte každou minutu. Nebo když máte vysoké požadavky na čistotu kvůli malým dětem, alergikům a domácím mazlíčkům v jedné domácnosti.

Nové pračky Gorenje WaveActive s celou řadou unikátních řešení zvládnou ty nejzapeklitější úkoly, aniž by vás to stálo nějaké úsilí. Navíc úsporně. Celá řada nových modelů spadá do nejúspornější třídy A nebo dokonce A-30%[i].

Dost možná, že i u vás doma často slýcháte oblíbené rčení „SE TO“ vypere. A ono to vlastně opravdu může být takhle jednoduché. Nové pračky Gorenje WaveActive totiž nabízejí celou řadu řešení, které odpovídají současnému hektickému životnímu stylu a skutečně vám zjednoduší život. Přitom ještě ušetříte čas, energii, vodu a pomůžete svému zdraví i přírodě.

Detergentu ani moc, ani málo s pomocníkem DoseAid

Možná, že tápete s dávkováním detergentu. Pak určitě oceníte novou funkci DoseAid –  pračka vložené prádlo zváží a během 15 vteřin na displeji zobrazí, kolik prášku nebo gelu je potřeba nadávkovat. Většina z nás totiž dává detergentu příliš mnoho, a to není dobře z mnoha důvodů. Předně se zbytečně prodlouží prací fáze a během máchání pračka spotřebuje větší množství vody. Zbytkové množství pracího prostředku však nemá ráda ani naše, natož dětská pokožka; v prádle se necítíme příjemně, kůže může začít svědit. DoseAid je tedy řešení, které šetří energii, vodu, detergent, zdraví i přírodu. Jiným řešením je systém AutoDose se zásobníkem asi na 20 pracích cyklů a automatickým dávkováním optimálního množství pracího prostředku a aviváže.

Rychle vyprané i sterilně čisté prádlo. Přesně podle vás

Současný hektický životní styl si žádá řešení pro spoustu situací. Nové pračky Gorenje WaveActive proto přicházejí s programy a funkcemi, které skutečně potřebujete.

Především jsou to tolik žádané krátké programy, které šetří drahocenný čas – například extra krátký 20minutový program nebo intenzivní program PowerWash 59’/32′, který se postará o poloviční náplň do hodiny; s přídavnou funkcí FastWashing dokonce za pouhých 32 minut. Praktickou funkci FastWashing jde přitom využít pro zkrácení jakéhokoliv programu.

Nechybí ani využití páry pro dokonalou čistotu i snadnější žehlení – od parního ošetření SteamTech v závěru pracího cyklu, přes sanitační program ExtraHygiene, až po speciální program pro praní košil s párou pro žehlení bez námahy. Praktické jsou také programy pro péči o prádlo malých dětí či pro odstranění až 36 nejběžnějších skvrn i pří nízké teplotě.

Nebudou rušit a ušetří

Nové pračky Gorenje WaveActive jsou tiché a spolehlivé díky invertorovému motoru s nadstandardní zárukou 15 let a speciálním bočním panelům, které jsou navržené tak, že snižují vibrace a související hluk při rotaci bubnu a odstřeďování. Obsluhu usnadňuje také osvětlení bubnu u nejvybavenějších modelů i možnost přidávat zapomenuté prádlo. Novinky jsou špičkové i co do úspornosti – řadí se do nejúspornější třídy A, jejíž kritéria některé modely dokonce překonávají (patří do třídy A-30%i).

Ovládání odkudkoliv a také hlasem

Díky integrované wifi jdou ovládat prostřednictvím mobilního zařízení a aplikace ConnectLife, která nabídne i další programy oproti ovládacímu panelu a také doporučí program pro následné sušení v sušičce Gorenje s wifi. Novinkou je i hlasové ovládání přes Amazon Alexa nebo Google Assistant.

Více informací: cz.gorenje.com


[i] Na základě interního testování jsou příslušné modely s vylepšenými parametry praní až o 30 % účinnější, než se vyžaduje pro dosažení limitu energetické třídy A podle nařízení (EU) č. 2019/2014.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.