Čtvrtek 19. září 2024

Zpět do školy s lehkostí

Letní prázdniny pomalu končí a s nimi i bezstarostné dny plné her a odpočinku. Návrat do školy je na obzoru a s ním i návrat do školního rytmu. Pro děti to může být trochu výzva, ale s trochou přípravy a pozitivního přístupu je to čas, na který se také mohou těšit.

Jak si usnadnit přechod z prázdnin do školy:
1. Postupná změna režimu: zapomeňte na ranní vstávání v poledne a večerní hraní do pozdních hodin. Začněte nyní s nenápadnou změnou režimu a postupně posouvejte spánek a vstávejte o něco dříve.
 2.  Vytvoření „školního koutku“: děti se cítí bezpečněji a klidněji v prostředí, které znají.  Připravte „školní koutek“ s jejich oblíbenými věcmi a pomůckami.  To pomůže s plynulým přechodem do nového režimu.
 3.  Návštěvy a aktivity: Pokud máte možnost, navštivte s dětmi školu a seznamte je s učiteli a prostředím.  To jim usnadní první dny ve škole a pomůže jim to cítit se jistěji.  Zařaďte do programu aktivity, které jim pomohou rozvíjet dovednosti potřebné pro školu, například čtení, kreslení nebo hry rozvíjející logické myšlení.
 4. Udělejte z nakupování zábavu: Nakupování školních potřeb se může stát zábavnou událostí. Zapojte děti do výběru batohu, penálu, sešitů a dalších věcí, které budou používat. Bude je to bavit a budou se do školy více těšit.


Nezbytnost pitného režimu:
Kromě přípravy do školy je důležité myslet také na zdraví.  Pitný režim je pro děti školního věku velmi důležitý. O co se dětem postará pravidelný příjem tekutin?
● Dodává energii
● Zvyšuje soustředění.
● Zlepšuje trávení.
● Posiluje imunitní systém.
● Pomáhá odstraňovat toxiny z těla

Jak naučit děti pravidelně pít:
● Dejte dětem vždy láhev s vodou, kterou si mohou vzít s sebou do školy.
● Povzbuzujte je, aby pily vodu i během vyučování.
● Vyhýbejte se sladkým nápojům, které dětem škodí.
● Vodu ochuťte ovocem nebo jejich oblíbeným mikronápojem bez cukru.


Nyní najdete v sortimentu waterdrop® výhodné nabídky nejen různých Microdrinků, ale také kvalitních skleněných a nerezových lahví, které se díky svému designu hodí do každé školní tašky nebo batohu. Návrat do školy nemusí být stresující záležitostí. S trochou přípravy a pozitivního přístupu se může proměnit v příjemné období plné nových začátků a vzrušujících zážitků.

Užívejte si život po návratu do školy a ušetřete!

Termo nerezová lahev Waterdrop o objemu 400 ml, 600 ml nebo 1 l z dvoustěnné nerezové oceli udrží nápoj studený až 24 hodin. Lahev je vyrobena pouze z jednoho odlitku, má zaoblený tvar a zajistí maximální pohodlí při pití. Zaujme vás nadčasovým designem a udržitelností.

Cena: od 529 Kč

Tipy redakce:

MUUNA (MU 3101.04)
Kancelářská židle Muuna se hodí do jakéhokoliv interiéru. Čalounění nabízí širokou škálu barev, což ještě zvyšuje její schopnost adaptovat se. Na rozdíl od jiných kancelářských židlí nejsou na první pohled vidět žádné ovládací prvky. Pečlivě začalouněná židle je totiž vybavena SELF mechanikou, která všechno nastavení připraví sama. Více o produktu zjistíte na webu https://news.rim.cz/nebo v síti RIM Pointů v Čechách a na Slovensku.
stylový batoh Deichmann

Zdroj foto: archiv společností

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.