Čtvrtek 19. září 2024

Elli a parta příšeráků aneb i duchové potřebují rodinu

Na konci prázdnin vstoupí do českých kin rodinná animované dabovaná pohádka s názvem Elli a parta příšeráků. Duch jménem Elli by chtěla být součástí velké a šťastné rodiny, a ne jen strašidelný duch žijící v osamoceném domě se svým strýčkem. Chtěla by být normální.

Jednoho dne se jí strýc ztratí, tak se ho vydá hledat. Po cestě potká partu příšer a najednou se všichni ocitnou v nebezpečí. Aby odvrátili velkou katastrofu musí držet při sobě a vysvobodit strýčka z věže. Elli a parta příšeráků jsou všechno, jenom ne normální. Jestli se podaří Elli a jejím novým kamarádům zachránit strýce a najít vytouženou velkou rodinu se můžete těšit v kinech do 22. srpna. 

Elli žije ve starodávném sídle se svým strýcem, cítí se osaměle a nebaví ji strašit lidi. Což by se dalo pochopit, kdyby nebyla duch. Její jediný příbuzný, přísný a nevrlý strýc, se snaží udržet tradici a trvá na tom, že Elli nesmí opustit dům – ani přes zeď, ani dveřmi. Jednoho dne však strýc záhadně zmizí a Elli se ho vydá hledat. Na své dobrodružné cestě potká partičku příšerek, která se ukrývá ve strašidelném zámku v lunaparku. I ti hledají místo, kam by mohly patřit.

V českém znění se můžete těšit na Janu Postlerovou, René Slováčkovou, Terezie Taberyová, Janu Zanáhlíkovou, Andreu Elsnerovou, Bohdana Tůmu, Jana Šťastného, Martina Zahálku, Pavla Šroma, Jana Škvora a další.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fIss6Nt6yKU

Zdroj: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.