pátek 18. října 2024

Květen a červen ve Vavřinci? Aktivní program, který oceníte hlavně ve všední dny

Ve Svatém Vavřinci jsou poslední 2 měsíce do letních prázdnin nabité aktivitami. Ubytovaní hosté budou mít k dispozici více než sto hodin cvičení jako je jóga, pilates a kruhový trénink zdarma. Každý víkend se mohou těšit na workshopy i přednášky.

Už dávno nestačí mít jen krásný hotel v srdci Krkonoš a poskytovat skvělé služby. Lidé, kteří chtějí na pár dní vystoupit z pracovního kolotoče a přijet odpočívat, jsou i ze zahraničních dovolenkových destinací zvyklí na pestřejší program včetně animačních programů.

I proto jsme v Aparthotelu Svatý Vavřinec v jarních měsících připravili aktivní program i se zábavou pro děti.

„Od úterý do čtvrtka nabízíme hostům zdarma kruhové tréninky s pomůckami od inSPORTline, od pátku do neděle jde o ranní a večerní lekce jógy, pilates nebo HIIT tréninku. Ubytovaní hosté mohou o víkendech navštívit také přednášky, či workshopy,“ říká Martin Venglář, ředitel Aparthotelu Svatý Vavřinec.

Nejbližší akce ve Vavřinci

Už tento víkend (27. 4.) se můžete těšit na přednášku Terezy Schindlerové, autorky blogu Cestuj za babku, která blog s radami, jak výhodně cestovat a praktickými radami píše od roku 2008. Na instagramu ji sleduje víc než 90 tisíc lidí.

O víkendu 10. – 12. 5. se ubytovaní ve Vavřinci mohou těšit na make-up poradenství a workshop o aromaterapii s Lenkou Matyásko. O jogové lekce se o tomto víkendu postará Ilona Limberská.

  1. května se těšte na soutěž v pojídání burgerů. V dalších termínech můžete z Pece vyrazit na Sněžku na východ či západ Slunce, nechybí otužování s Márou Cilerem nebo Filipem Moravcem, ranní běh, či diskotéky ve stylu 90. let.

„Za květen a červen počítáme že půjde zhruba o stovku bezplatných lekcí cvičení a desítku eventů se zajímavým programem pro dospělé. A podobně jako pečlivě připravujeme program pro dospělé, myslíme i na děti. Každý víkend jsou ve Vavřinci animátorky, které chystají až 15 hodin programu, ve kterém s dětmi vyrábí, hrají hry, cvičí nebo podnikají kratší výlety po okolí,“ doplňuje Martin Venglář.

Nebude chybět promítání všech zápasů hokejového MS na velkoplošné obrazovce.

K pobytům ve všední dny neomezený wellness a privátní vířivka

Naplno si výhody čtyřhvězdičkového designového Aparthotelu v centru Pece pod Sněžkou užijí hlavně ti, kteří přijedou ve dnech od neděle do čtvrtka. Každý den mají bez omezení k dispozici

Krkonošské wellness se saunami, vířivkou a zážitkovou sprchou. Jedenkrát za pobyt mají jen pro sebe i privátní vířivku. Svůj program mohou doplnit i kruhovými tréninky, či jógou v rámci aktivního bezplatného programu.

Proč do Vavřince

  • Čtyřhvězdičkový designový aparthotel
  • Apartmány s plně vybavenou kuchyní od 1kk do 4kk
  • Parkování zdarma
  • Early check-in a late check-out k přímým rezervacím zdarma s ohledem na obsazenost
  • Dog-friendly apartmány
  • 30% sleva na lanovku na Sněžku

Vybírejte z různých druhů apartmánů na svatyvavrinec.cz, kde v části aktivity najdete i kompletní program na nejbližší období.

Pro firemní týmy už jen poslední volné termíny

Aparthotel Svatý Vavřinec je vyhledávanou destinací i pro firemní konference a teambuildingy. Květen a červen jsou z tohoto pohledu těmi nejoblíbenějšími měsíci. I proto jsou na toto období volné již poslední termíny.

Na poslední volné termíny v květnu a červnu platí last minute nabídka – firemky z neděle na pondělí, nebo z pondělí na úterý mají pronájem Krkonošského wellness pro svou privátní akci s welcome drinkem zdarma.

Firmy mají ve Svatém Vavřinci k dispozici velké klimatizované sály i menší salónky. Vybírat mohou z 10 prostor s celkovou kapacitou 300 osob. „Zakládáme si na individuálním přístupu a tak i volnočasový program vždy připravujeme na míru klienta. Vybírat u nás mohou ze zhruba 50 indoor a outdoor aktivit. Na jaře je nejoblíbenější návštěva Sněžky a sjezd na koloběžkách, východ Slunce se snídaní na Sněžce, Survival v Krkonoších, únikovka, letní psí spřežení, výlet do pivovaru na elektrokolech s exkurzí, nebo grilovačka s výhledem na hřebeny. Týmového ducha určitě posílí také Pevnost Boyard, nebo letní olympiáda. Pro ty, kteří touží po klidnějším programu je v těsné blízkosti hotelu bobová dráha i řada výletních tras po stezkách, které jako běžný turista nenavštívíte,“ vysvětluje Martin Venglář.

Ve Vavřinci jsme připravení i na nepřízeň počasí. „Pro čas, kdy prší, nebo zkrátka není ideální počasí, máme vybavený lounge, kde najdete karaoke, kvízy, jukebox i diskokouli, takže pozvat si DJ nebo udělat si vlastní večerní párty není problém. Často firemní týmy zavítají i do naší teenagerovské herny s herními konzolemi, stolním fotbálkem, šipkami a airhockey.“

Firemka na horách? Poloviční náklady

Ve výběru lokality pro firemní akci hraje cena významnou roli. „Často je to jeden z významných parametrů a je překvapením pro řadu lidí, že cenově jsme na tom lépe než v Praze, u ubytování řádově až o polovinu níž. Nyní pro jarní firemní akce začínají pobyty od 990 Kč / noc. Stejně tak cena konferenčních prostor je řádově o polovinu nižší než například v Praze. Firmy si tak ve Vavřinci mohou dopřát více aktivit, bohatší program a občerstvení,“ doplňuje Martin Venglář.

Rodinné firemky – hitem letních měsíců

Jak skloubit čas s rodinou a práci? Třeba díky programu Work&Life Balance, který se po loňské premiéře vrací do Vavřince na letní měsíce. „Období prázdnin bývá z pohledu organizace času tím nejsložitějším. I proto dáváme firmám možnost vyrazit na školení, či teambuilding i spolu se svými rodinami. Zaměstnanci část dne pracují, školí se a učí se novým dovednostem a část dne tráví s rodinami na výletech nebo atrakcích v okolí. Čas, ve kterém zaměstnanci pracují, tráví partneři, partnerky i děti aktivně.“

Vždyť přímo v Peci pod Sněžkou je:

  • Bobová dráha
  • Lanový park pro děti i dospělé s přejezdem přes přehradu
  • Herní krajina Pecka
  • Zábavný park Lemurie
  • 3 lanovky včetně té na Sněžku
  • 60 km koloběžkových tras po okolí
  • 100 km tras pro elektrokola po okolí

Dětem dokážeme zajistit samostatný animační program, tak aby dospělí měli čas na masáž, wellness, nebo čas pro sebe.

Po práci čas na rodinu

Po pracovní části už může každý vyrazit s rodinou na výlety a užít si společný čas se svými nejbližšími.

Co třeba:

  • rozhlédnout se ze Stezky korunami stromů,
  • prohlédnout si Černohorské rašeliniště,
  • ochutnat ten nejlepší domácí chleba se škvarkovou na hřebenech Krkonoš,
  • prohlédnout si některý z lokálních pivovarů,
  • zajet do Safari Parku ve Dvoře Králové,
  • projet se po Labi,
  • navštívit Stachelberg, či Kuks,
  • nebo hned několik zážitků spojit do jediného výletu. Firemní akci rezervujte na emailu sales@svatyvavrinec.cz

Zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.