Čtvrtek 19. září 2024

Vánoce se smyslem pro chytré spotřebiče

Vánoce klepou na dveře a možná si říkáte, jaký rodinný dárek pořídit. Dobře myšlené „měkké dárky“ většinou technickou duši nenadchnou a jdou stranou. Máme pro vás tipy na chytré spotřebiče, se kterými zaručeně nezklamete žádného technického hračičku. A zdaleka to nemusí být jen mužská část domácnosti!

Prémiový televizor s precizním obrazem, kontrastem i prostorovým zvukem

Nechte se pohltit dějem, ať už se na velké, 75palcové obrazovce Hisense 75U8KQ s úhlopříčkou přes 190 cm odehrává filmové nebo sportovní drama nebo se necháváte unést dějem velkolepých akčních či strategických her. Tato prémiová Mini-LED TV s více než tisícovkou samostatně ovládaných zón lokálního stmívání vás uchvátí precizním obrazem se sytými, realistickými barvami, dechberoucími detaily, úžasnou hloubkou a kontrastem. A také prostorovým zvukem z vestavěného audio systému typu 2.1.2 s podporou Dolby Atmos. Přidejte nejmodernější funkce herního průmyslu v čele s režimem Game Mode PRO 144Hz, chytrý operační systém VIDAA U7, rychlý čipset Hi-View Engine a elegantní design, a máte televizor, kterému je těžké odolat. Televizor získal mezinárodní ocenění EISA. Je v nabídce ve třech velikostech úhlopříčky – 55, 65 a 75 palců. Největší Hisense 75U8KQ se prodává za 49 990 Kč.

Pro milovníky sportu a rychlých akcí

Televizor Hisense 65U7KQ představuje vstupní bránu do světa nových 120Hz televizorů Hisense „Mini-LED ULED“. Kombinuje 4K panel s podsvícením Mini-LED s téměř čtyřmi stovkami zónami lokálního stmívání, což ve spojení s podáním barev Quantum Dot zaručuje ostrý obraz s živými odstíny a s vynikajícím lokálním kontrastem. Obraz bude i v rychlých scénách ostrý a plynulý. Prostorové zvukové podání, v němž nechybí ani basy, pak zajišťuje vestavěný audio systém se subwooferem. Díky režimu Game Mode PRO 144Hz a dalším technickým řešením se TV skvěle hodí i pro hraní nejnovějších dynamických her v rozlišení 4K. TV podporuje kinotechnologie Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR 10+ Adaptive, má filmařský režim FilmMaker Mode i má certifikaci IMAX Enhanced. Hisense 65U7KQ je ve střední třídě skvělou volbou. Zaujme svým výkonem, funkcemi i stylem, což potvrzuje i mezinárodní odborné ocenění EISA. Tento oficiální televizor nadcházejícího ME ve fotbale 2024 má i speciální sportovní režim, který umocňuje audiovizuální prožitek ze sportovních klání a dává pocit, jako byste sami byli ve hře. Hisense 65U7KQ se hodí i jako druhá TV do domácnosti, když si chcete v klidu vychutnat zábavu podle svého. Stojí 27 990 Kč.

Občerstvení, které nikdy nezavírá

Vícedveřová, tzv. multidoor chladnička Hisense RQ760N4AIE se dveřmi do kříže má beznámrazovou technologii Total NoFrost – uchová potraviny ve skvělé kondici a vás zbaví neoblíbeného odmrazování. V horní části spotřebiče je chladnička se dvěma extra velkými zásuvkami na zeleninu a ovoce, menší zásuvkou na drobné pochoutky a spoustou praktických úložných prostor ve dvířkách. Za spodními dvířky se skrývá mraznička – vpravo dole najdete konvertibilní oddíl MyFresh Choice s proměnlivou teplotou pro mírné, střední či hluboké mrazení, ale také pro chlazení na +5 °C podle aktuální potřeby. Tato „amerika“ byla vyhlášena oficiální chladničkou nadcházejícího ME ve fotbale 2024. Až budete s přáteli společně sledovat sportovní přenosy, můžete si k pohodovému fandění vychladit pořádnou zásobu občerstvení a nápojů. Tichá chladnička s invertorovým kompresorem má navíc ve dvířkách i integrovaný dávkovač ledu a chladné vody, takže vám nikdy zásoby jídla ani pití nedojdou. Stojí 39 990 Kč.

Pro úklid i když nejste doma

Chytrý robotický vysavač Hisense RVCLS144AB „2v1“ s mopováním si v prvním kroku pomocí 360° laserového oka naskenuje půdorysy, zmapuje interiér domu a naplánuje si nejefektivnější trasu úklidu. Dál už se spolehlivě pohybuje s využitím 30 senzorů, které brání nárazům nebo pádu ze schodů. Tichý bezkartáčový motor s invertorovou technologií a s úctyhodným sacím výkonem 4000 Pa nabízí tři úrovně výkonu pro dokonalý úklid jakéhokoliv povrchu. Pokud je nasazen mopovací hadřík, může se automaticky zapnout funkce pro mopování – elektronická nádržka na vodu dokáže přesně regulovat průtok vody, aby nedošlo k poškození koberců nebo dřevěných podlah. Intenzitu úklidu i dávkování vody lze nastavit nebo zvýšit prostřednictvím aplikace, která umožňuje aktivovat režim vysokotlakého mopování simulujícího skutečné „drhnutí“. Díky praktické nabíjecí stanici se sběrnou nádobou na prach o objemu 2,5 l budete moci uklízet dům bez vyprazdňování koše třeba celý měsíc. Konstrukce se dvěma ventilátory odděluje prach od proudu vzduchu a poskytuje stálý sací výkon i účinné vyprazdňování koše robota. Díky nejnovějším Li-Ion bateriím robot vydrží uklízet bez nabíjení 150 minut. Pokaždé, když dokončí úklid, přejde do dokovací stanice, kde se dobije a plně se připraví na další úklidovou misi. Díky integrované wifi jde ovládat i na dálku, a tak může robot uklidit, i když nejste doma. Stojí 19 999 Kč.

Pro posezení nad šálkem kávy

Vžijte se do role baristy, a připravte si doma s kávovarem Hisense HESCM15DBK  voňavé a chuťově bohaté espresso se zlatavou pěnou na povrchu. Potřebujete jeden nebo dva šálky kávy? Vyberte si z přednastavených voleb nebo si přizpůsobte ideální množství kávy ručně. Funkce páry vám zase umožní ohřát a napěnit mléko podle svého pro přípravu kávových specialit, třeba cappuccina s bohatou mléčnou pěnou. Tlak vody 15 barů, objem nádoby na vodu 1,5 l. Pro přípravu nápojů z mleté kávy. Stojí 3 499 Kč.

Více informací: cz.hisense.com, global.hisense.com 

zdroj foto / archiv spol. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.