Čtvrtek 19. září 2024

Dodejte domovu kouzlo Vánoc

Goldea, český výrobce bytového textilu, se svými designéry připravila čtyři nové vánoční dekory látek, které dodají vašemu domovu atmosféru českých Vánoc.

Vůně smrku

Smrk bývá jeden z nejoblíbenějších vánočních stromů v českých domácnostech, proto se i Goldea inspirovala smrkovou větvičkou. Nový dekor s názvem „Vůně smrku“ je na 100% bavlněném plátně s vysokou gramáží, tato látka přináší do interiérů atmosféru lesa. Tento dekor je perfektní pro milovníky přírody a tradičního vánočního stylu.

České Vánoce

Zasněžená chata, srnec, jelen, zajíc, jmelí, sáně s dárky, auto vezoucí na střeše vánoční stromek, to vše navozuje pravou českou vánoční atmosféru, kterou doplňuje české přání „Veselé Vánoce“. Takto přesně vypadá druhý nový vánoční dekor od Goldei. Nese název „České Vánoce“ a je vytvořen s ohledem na tuzemskou tradici. Zapomeňte na standardní nápisy na textilu „Merry Christmas“ a oslavte Vánoce pěkně po česku! I dekor České Vánoce je na 100% bavlněném plátně s vysokou gramáží.

Kouzlo Vánoc

„Kouzlo Vánoc“ je třetím dekorem v této řadě. Tato látka rozhodně nepotřebuje žádné další komentáře, protože její design a vzory vás vtáhnou do kouzelné procházky lesem v období Vánoc, kdy je noční obloha plná hvězd, na nebi je vidět vánoční kometa a do ticha noci je slyšet jen jemné padání sněhu. I dekor Kouzlo Vánoc je na 100% bavlněném plátně s vysokou gramáží.

Vánoční překvapení

Co by to bylo za Vánoce, kdyby na nás nečekala spousta překvapení v podobě krásně zabalených dárků. Dekor „Vánoční překvapení“ naleznete na povlečení z mikroplyše. Tato měkká a nádherně poddajná látka přinese do vašeho domu teplo a luxus.

Všechny nové vánoční vzory mají společné:

  • unikátní autorský vzor Goldea
  • praktické zapínání na zip
  • kvalitní český výrobek
  • dlouhá životnost a stálobarevnost

Více z vánoční nabídky najdete na www.goldea.cz

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.