pátek 18. října 2024

Podzimní péče a hygiena rukou

Po teplém létě je tu opět období viróz, neustále plného nosu a pokašlávajících lidí. Pokud nechcete celý podzim proležet v posteli, víc než kdy jindy se zaměřte na pravidelné mytí rukou.

Mimo domov nemáme často možnost si ruce mýdlem důkladně umýt. Proto bychom měli mít stále po ruce antibakteriální gel, pomocí kterého se zbavíme nečistot a bakterií bez použití mýdla a vody. Dejte si balení do kabelky a použijte ho po každé návštěvě obchodu nebo jízdě MHD. Kvůli častému mytí může ale zase trpět pokožka rukou, proto ji nezapomeňte klidně i několikrát za den namazat. Vyhněte se bacilům a užijte si podzim naplno.

Antibakteriální gel na ruce ORIGINAL

  • Složení s vysokým obsahem alkoholu (65 %)
  • ničí 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) a kvasinky Candida albicans za 60 sekund bez použití mýdla a vody.
  • Je obohacené o aloi vera, která je známá svými hydratačními vlastnostmi, a čajovník, který má dezinfekční vlastnosti.
  • S rychlým účinkem pro zdravou pokožku. Efektivně čistí a chrání ruce, nevysušuje pokožku.
  • pro všechny typy pokožky
  • 65 Kč/kapesní 100ml balení

Indulona Sensi Care

Indulona Pečující tekuté mýdlo SENSI CARE s magnolií a panthenolem bylo speciálně vyvinuto tak, aby poskytovalo účinné čištění a jemnou péči i citlivé pokožce rukou. Složení obohacené o hydratační složky zanechává po umytí pokožku rukou jemnou a vláčnou. Vhodné pro každodenní použití, pro celou rodinu. Pro citlivou pokožku. Dermatologicky testováno. S 97 % biologicky odbouratelných složek (snadno biologicky odbouratelné složky podle OECD301 včetně vody).

Cena: 59,90 Kč/300 ml

Indulona zklidňující zázrak

Krém na ruce INDULONA ZKLIDŇUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitý komfort suchým rukám. Efektivně hydratuje a zklidňuje pokožku a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje olej z bio konopných semínek, bohatý na vitamin E a omega mastné kyseliny, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Poskytuje okamžitý komfort suchým rukám, 92 %. Ruce jsou viditelně zklidněné za 15 minut. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 43 %.

Cena: 59,90 Kč/50 ml

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.