pátek 18. října 2024

Stylová i doma na gauči

S příchodem podzimu a zkracujícími se dny začínáme trávit více času doma. S chladnějšími teplotami přirozeně ubývá venkovních aktivit, a nám tak vzniká prostor věnovat se domácím koníčkům a všemu, co jsme během léta zanedbávali.

Jak si toto období doma užít co nejvíce? Když pomineme vonné svíčky, oheň v krbu nebo šálek horké čokolády, podzim a zimu strávenou doma si můžeme zpříjemnit třeba novým domácím oblečením. Většina z nás má totiž ve zvyku chodit doma v kouscích, které jsme na běžné nošení do společnosti vyřadili. Proč ale nosit vůbec něco, v čem bychom se styděli vyjít mezi lidi? Buďte krásná sama pro sebe a noste i doma to, v čem vypadáte pěkně a cítíte se dobře.

Z aktuálních módních kolekcí plných pohodlných ležérních kousků si zajisté vyberete.

Top trendem sezóny je hřejivé pletené oblečení, které využijete jak na nošení doma, tak na procházku venku. Vsaďte na teplejší úpletový komplet – svetr s tepláky nebo s delší sukní. Letošním hitem jsou především retro svetříky s límečky a balonovými rukávy, dále tenké roláky a dlouhé volné pletené kardigany. Posledních zmíněných najdete v podzimních kolekcí opravdu mnoho: minimalistické i s výrazným pleteným vzorem, jednobarevné, či vzorované v kombinaci vícero barev.

Patříte k milovnicím teplákoviny? Udělejte si radost novou mikinou, tepláky nebo soupravou, kterou doladíte příjemným bavlněným tričkem. Pak už jen stačí nazout hřejivé bačkůrky, zachumlat se do deky a domácí party může začít!

Zdroj foto: z kolekcí značek Deichmann, Eloise a F&F. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.