pátek 18. října 2024

Připijte si na Den vzniku samostatnosti symbolicky Božkov Republicou – letos slaví své 5leté jubileum

V sobotu 28. října uplyne 105 let od chvíle, kdy se Československo po rozpadu Rakouska-Uherska stalo hrdým a samostatným státem. Tato éra je vnímána jako zlatý čas „první republiky“, kdy konečně po několika staletích rakouské nadvlády mohli Češi a Slováci samostatně existovat.

A jak spolu souvisí založení Československa a historie rumu?  

Oboje k sobě pojí Božkov Republica. Ta byla na český trh poprvé uvedena v roce 2018 a letos slaví své pětileté výročí. Je to právě „první republika“, se kterou se pojí nejen pojmy jako elegance, šarm a národní hrdost, ale i poctivé řemeslo a český um. Tyto ryze české hodnoty inspirovaly značku Božkov k vytvoření portfolia výjimečných třtinových destilátů Božkov Republica, které v sobě snoubí prvorepublikové hodnoty a vysoce kvalitní ingredience.  

Připijte si na Den vzniku československé samostatnosti tím nejlepším z inspirace érou první republiky – třtinovými destiláty Božkov Republica. Na výběr máte ze šesti variant, kterými jsou: Božkov Republica Exclusive, Božkov Exclusive White, Božkov Republica Reserva, Božkov Republica Espresso, Božkov Republica Honey a nejnovější přírůstek Božkov Republica Solera.  

PR TIP  

Božkov Republica Solera  

Obsah obrázku nápoj, láhev, Alkoholický nápoj, interiér

Popis byl vytvořen automaticky

Kvalitní třtinový rum vyráběný tradiční metodou Solera ve slunné Dominikánské republice – takový je Božkov Republica Solera, který vzniká z vysoce kvalitní cukrové třtiny z oblasti San Pedro de Macorís. Díky tradiční výrobní metodě, vysoce kvalitním surovinám a místnímu podnebí vás potěší svou jantarovou barvou a dokonale vyváženou chutí s tóny karamelu, sušeného ovoce, citrusů, sherry, vanilky a koření.  

Doporučená cena: 199,- Kč/0,5l  

www.bartidashop.cz 

www.bozkov.cz  

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.