Čtvrtek 19. září 2024

Ráj hraček i velká porce zábavy na veletrhu FOR KIDS

Veletrh hraček, her a potřeb pro děti FOR KIDS bude letos výjimečný nejen svým nabízeným sortimentem, ale také širokou nabídkou zážitků pro děti i rodiče, zaměřením na rozvoj a vzdělávání nejmenších a velkou porcí zábavy. Oblíbená akce se koná 20. až 22. října v letňanském výstavním areálu PVA EXPO PRAHA.

Veletrh FOR KIDS tradičně nabízí nejnovější kolekce hraček, her a potřeb pro děti i nastávající maminky od renomovaných tuzemských i zahraničních firem. Nechybí inspirace na vánoční dárky pro celou rodinu ani produkty pro milovníky stolních her všech věkových kategorií a náročností. Ročník 2023 bude výjimečný svou pestrostí, a to nejen skladbou zúčastněných značek, ale i interaktivními expozicemi, zajímavými hosty a programem.

Unikátní vědecká show

Poprvé v historii veletrhu se v Letňanech představí se svou unikátní vědeckou show iQLANDIA, která do chystaného programu plného bláznivých pokusů z fyziky a chemie za doprovodu ohně a kouře zapojí i diváky. Premiérově se zúčastní také oblíbení Dva tátové, expozice ZOO Praha či Mobilní planetárium. Po letech se do Letňan navrací značka LEGO, která pro návštěvníky připraví velkou hernu plnou fantastických kostiček.

Soutěže i tipy na dárky

Kromě zajímavých produktů, novinek ze světa hraček a potřeb pro děti i nastávající maminky bude v PVA EXPO PRAHA připraven atraktivní doprovodný program. Proběhne první ročník soutěže výtvarníků, designérů a návrhářů značek s názvem DESIGN SPRÁVNÉ HRAČKY. Pro české firmy, které se věnují výrobě nebo prodeji hraček, bude uspořádána událost JARMARK HRAČEK. Během veletrhu bude také možné prohlédnout si exponáty nominované v soutěži SPRÁVNÁ HRAČKA pořádané Sdružením pro hračku a hru ve spolupráci s Vyšší odbornou školou uměleckoprůmyslovou a Střední uměleckoprůmyslovou školou Praha 3. Představeny budou mimo jiné atraktivní designové postýlky, smyslové boxy, kreativní sady, výukové karty, zdravé potraviny pro celou rodinu a řada dalších zajímavostí. Více na www.forkids.cz. Souběžně s veletrhem FOR KIDS se budou konat také kosmetický veletrh FOR BEAUTY a festival interaktivní zábavy a videoher FOR GAMES. Veletržní produkty je možné nakupovat nejen během konání akcí, ale také po celý rok na www.shopex.cz, kde nechybí pravidelné slevy, akce či speciální nabídky.

Charita i známé tváře

V sobotu 21. října přijde na celý den podpořit dobrou věc do Letňan televizní moderátorka Kristina Kloubková, která se stane dobrovolnou pomocnicí na stánku charitativního projektu Klokart. Představí návštěvníkům novou kolekci značky a dojde i na její autogramiádu. Hvězdnou návštěvu během veletrhu bude mít i expozice Linteo Baby, kam zavítá na setkání s návštěvníky zpěvačka Monika Bagárová.

zdroj foto – organizátor akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.