Taštičková mezinárodní tapasová přehlídka startuje 10.11. a hosté budou moci do konce měsíce listopadu ochutnat několik taštičkových variant. Nabídka se bude měnit, ale prvotní uskupení je již známé. Vystoupí italské Houbové ravioli s ricottou, parmazánovou omáčkou, marinovanou šalotkou a lískovými oříšky. Další z účinkujících jsou oblíbené čínské taštičky Gyoza s vepřovým masem a shitake houbami. Pozornost vzbudí superstar v podobě asijských Taštiček s krevetami, kukuřicí, chilli a koriandrem. Velkou výzvou a neobvyklým uskupením jsou Chinkali z Kavkazu. Sladké knedlíčky zastupují ukrajinské Vareniky s višní. Tedy i sladká tečka nakonec je zajištěna.
Kdo má v hledáčku ještě jiné taštičky, tak nemusí zoufat. S velkou pravděpodobností se totiž na menu do konce listopadu v The Bistro objeví. Taštičková sezóna budiž zahájena!https://www.bistrolondynska.cz/home/
zdroj foto: archiv spol.