Hosté se mohou nyní těšit například na báječné předkrmy ve formě Trhačky na topince, kde na talíři dominuje jak jinak než trhaná krkovice, jus, cheddar, chilli, koriandr a nakládaná cibulka. Samozřejmě nesmí chybět Hovězí tatarák, který doplňují topinky na sucho, majonéza, chipotle, flambovaný žloutek, pažitka, sušený žloutek a konfitovaný česnek. Milovníci polévek ocení každodenní nabídku v krémovém provedení.
Hlavní chody v novém kabátě vítají oblíbený Hovězí hamburger s chilli bacon jam, cheddarovou omáčkou, smaženou cibulkou, salátem, hovězí krkem, hranolky a uzenou mayo. „Naším mistrovským dílem je Rib Eye Steak, kde argentinský vysoký roštěnec hraje hlavní roli. Doprovod mu činí steakové hranolky, pepřová omáčka, bylinkový olej a grilovaný žampión,“ doplňuje majitel a executive chef Kamil Opelka. Vegetariánská varianta je úžasná Koprovka s vejcem 63, grenaille, koprem a koprovým olejem.
V dezertech zůstává stálice Krupicová kaše s vraňanskými jahodami, meduňkou a cukrem. Sekunduje jí Mrkvový dort od šéfa Kamila. Menu má stálice a nové tváře a všichni dohromady dělají z obyčejné vesnické hospody gastronomickou špičku. Poklady lze najít na těch nejméně očekávaných místech.
Zdroj foto. archiv spol.