pondělí 21. dubna 2025

Valentýnský gurmánský tip z restaurace Červený jelen

Láska, jak známo, prochází žaludkem. Gurmánský zážitek v oblíbené pražské restauraci Červený jelen, sdílený s partnerem či partnerkou na svatého Valentýna, je tedy sázkou na jistotu.

Exkluzivní čtyřchodové Valentýnské menu připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se bude podávat pouze v  pondělí 14. února, a to v elegantních prostorech bývalého bankovního trezoru. Počet míst v kulinářském Trezoru  executive chefa Červeného Jelena Marka Fichtnera je omezen na 30. Vzhledem k limitované kapacitě je doporučeno včas si rezervovat místa na čísle 739 592 502.

Valentýnské menu v Trezoru Marka Fichtnera, který odstartuje welcome drink, nabídne vybrané delikatesy z prvotřídních surovin, včetně těch s afrodiziakálními účinky, jako je čili, mořské plody, šafrán, čokoláda…

Amuse Bouche: Ústřice Fine de Claire | šalotková pěna | limetka.
První chod: Avokádo | topinambury | čili | koriandr.
Druhý chod: Šafránové ravioli | pečená dýně | pancetta | šalvějový beurre blanc | pack choi.
Třetí chod: Humří ocas | humří bisque | celebration brambory | fava fazole.
Čtvrtý chod: Višňová koule | pěna z hořké čokolády | višňové coulis.

Cena 1 450 Kč/osoba.

zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.