Kdo byl v Indonésii, tak ví, že tento kus světa je plný skrytých drahokamů, hustých pralesů a nespočtu street food festivalů. Během 3 – 4 hodin pod vedením Štěpána Návrata se účastník kurzu naučí ovládat jedinečné a zdravé chutě ukryté ve 4 pokrmech. Jako první je jedno z nejoblíbenějších asijských jídel vůbec, a to Nasi Goreng. Následuje další stálice, která se drží na prvních příčkách v pomyslném žebříčku TOP ASIA FOOD, a není to nic jiného než Soto Ayam. Kdo se naučí dělat další chod, už s tím nikdy nepřestane. Balinese Summer Roll jsou závitky, jenž se hodí v jakoukoliv denní dobu, a to nemluvě o společném setkání s přáteli či rodinou. Aby byl zážitek dokonalý po všech stránkách, poslední z receptů není pokrm ale drink. Bali style cocktail je absolutní pecka. „Každý, komu tento drink připravíte, začne k vám domů chodit jako do baru,“ dodává s úsměvem Štěpán Návrat.
Cena činí 2999 Kč na osobu. Zážitek zaručen a vědomosti k nezaplacení.
zdroj foto. archiv restaurace