pátek 18. října 2024

Užijte si jedinečnou sbírku motýlů

Někdo sbírá mince, někdo známky. Někdo našel zálibu v kolekcích krabiček od sirek, angličáků, starých odznaků. Sbírka motýlů bývala exkluzivní záminkou k nalákání slečen. Hitem letošního léta je ale sbírka Motýlů s velkým „M“! Spojte pestrou paletu barevných Motýlů na obalech vín se zážitky, které léto nabízí.

Každá barva vyvolává jinou náladu a pojí se s různými emocemi. Jedna je vhodná k příjemnému odpočinku, druhá probouzí vášeň, další je ztělesněním optimismu a je tak ideální k chvílím, kdy se chceme bavit s přáteli. Stačí nechat se vést barvami a prožít pestré léto. Sbírka Motýlů je totiž i sbírkou zážitků…která barva a jaký Motýl bude pro váš zážitek ideální?

Červená pro letní posezení na terase

Hřejivé paprsky slunce dopadají na terasu a posezení s partnerem může dotáhnout k dokonalosti snad už jen sklenka vína. Letní žár perfektně doplní lahev s červeným Motýlem. Červená je barvou žhnoucího letního slunce, zlepšuje náladu, probouzí vášeň a znásobuje smyslové prožitky. Ke společnému odpoledni, které se pomalu přehupuje do tropické noci, se žádná jiná barva nehodí více. Červená zároveň podporuje vitalitu a vybízí k realizaci vašich plánů. Proberete tak u sklenky vína, kam se společně vydáte nebo třeba jak si dále zvelebíte váš byt?

Do sbírky červené:

Motýl Tramín červený, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Merlot, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Fialová pro nový koníček

Láká vás vyzkoušet si o dovolené nový koníček? Tvoření na hrnčířském kruhu, dřevořezbu, nový druh marmelády nebo už dlouho pozorujete to prázdné plátno v rohu pokoje? Dejte si sklenku fialového Motýla a naplánujte, do jakého projektu se pak pustíte. Fialová je totiž symbolem kreativity a tvůrčí síly. Přináší inspiraci a podporuje fantazii a odvahu odhodlat se zkusit něco nového! A protože je barvou mystiky a kouzel, na úspěch projektu nebudete čekat dlouho.

Do sbírky fialové:

Motýl Rulandské šedé, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Zelená pro piknik v přírodě

Zelená je barvou rovnováhy a klidu. Není divu, že je univerzálním symbolem přírody a je spojována s regenerací a načerpáním nových sil. Sbalte tak stylově lahev zeleného Motýla a vyrazte s dekou na piknik! Věděli jste, že kromě přátelství a pocitu sounáležitosti povzbuzuje zelená barva také chuť k jídlu? Na piknik je tak ideální volbou!

Do sbírky zelené:

Motýl Sauvignon Blanc, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Veltlínské zelené, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Svätovavrinecké, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Modrá pro chvíle pohody

Vrátili jste se z letního výletu nebo z odpoledne u vody příjemně unavení a teď máte náladu na pořádnou dávku odpočinku? Modrá barva má relaxační účinky a je spojována se spokojeností a harmonií. Oddejte se se sklenkou modrého Motýla tomu, co vám přináší klid a potěšení. Bude to poslech oblíbené hudby, vrátíte se k zamilované knížce, nebo si pustíte příjemný film? Každopádně to bude úžasný relax!

Do sbírky modré:

Motýl Riesling, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Rosé, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Modrý Portugal, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Žlutá pro setkání celé party

Žlutá reprezentuje optimismus, veselí a radost. Vyvolává emoce a pocity, stejně jako když je zataženo a vyjde sluníčko. Přináší uvolnění a pocit souladu, tedy přesně to, co je klíčové pro setkání s přáteli. Na podvečerní sešlost s okruhem svých blízkých tak doneste lahev žlutého Motýla, na výběr máte hned ze tří variant.

Do sbírky žluté:

Motýl Chardonnay, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Müller Thurgau, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Cabernet Sauvignon, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Oranžová pro chvíle s úsměvem

Léto má být protkáno zábavou a dobrou náladou! Chcete se celé léto vézt na vlně optimismu? Obklopte se oranžovou! Právě ta je totiž barvou energie a života. Rozzařte sebe i své okolí svým okouzlujícím úsměvem. Příjemné chvíle pohody, zábavy a radosti doveďte k dokonalosti sklenkou oranžového Motýla.

Do sbírky oranžové:

Motýl Rizling Vlašský, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Zweigeltrebe, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Růžová pro odpoledne s kamarádkou

Růžová symbolizuje soudržnost vztahů a lásku. Nejen tu partnerskou a romantickou, ale i hluboké city k dalším blízkým. A jednou z nejbližších osob bývá nejlepší kamarádka. Povězte si při sklence růžového Motýla, co je ve vašich životech nového, a proberte všechny radosti a strasti všedního dne. Růžová údajně podporuje i chuť na sladké. Připravte se a překvapte oblíbeným zákuskem.

Do sbírky růžové:

Motýl Muskat Ottonel, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Bílá pro noc pod hvězdami

Bílá barva symbolizuje vznešenost, čistotu, jasnosti nové začátky. Přibalte s sebou lahev bílého Motýla na večer strávený pozorováním oblohy poseté hvězdami. Pokud některá z nich bude zrovna padat, myslete na svá tajná přání. Bílá je barva pravdy. Položte otázku a přijde odpověď, zjeví se vám jasná pravda.

Do sbírky bílé:

Motýl Rulandské biele, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.