Slávky na víně, Slávky se smetanou či Slávky po námořnicku si mohou zákazníci Rohlik.cz uvařit podle receptů Romana Vaňka.
Festival Prague Mussel Week bude probíhat od 21. do 27.9. a klade si za cíl ukázat lidem, že mušle nejsou žádným luxusním nedostupným zbožím, ale chuťově výbornou, nutričně hodnotnou a zdraví prospěšnou součástí jídelníčku. Zažít pravé moře chutí na jazyku mají zákazníci možnost nejen v restauracích, ale i doma, například podle receptů Rohlik Chef.
“Na Rohlíku nabízíme letos 2 tuny mušlí. Opět za cenu s 50% slevou a budou pro zákazníky k dispozici jak z pražského, tak letos nově i z brněnského skladu”, upřesňuje Michal Perlík, specialista nákupu.
Odkazy na recepty:
Slávky na víně recept | Roman Vaněk | Rohlík Chef
Slávky se smetanou recept | Roman Vaněk | Rohlík Chef
Slávky po námořnicku s paprikou a rajčaty recept | Roman Vaněk | Rohlík Chef
***
Více informací o festivalu Prague Mussel Week naleznete na: praguemusselweek.cz
zdroj foto – archiv spol.