Na brunchi lze nalézt všechno od předkrmů až po dezerty. „Nejoblíbenější jsou tyto pokrmy a na ty doporučujeme se zaměřit. Hovězí a lososové carpaccio, švarcvaldská šunka, pečená kachna se zelím, mořské plody obecně a ze sladkých teček musím zmínit čoko mousse a creme brulle,“ prozrazuje executive chef Roman Paulus. Cena víkendového brunche činí 1499Kč za osobu včetně piva, vína, prosecca a nealkoholických nápojů. Děti mladší 12 let mají brunch za cenu 699 Kč a ti nejmenší jejichž věk nepřekročil šesti let se stravují zcela zdarma. Samozřejmě je připravená i nealko verze brunche, kdy je cena stanovena na 1199 Kč za osobu.
Podzimní novinkou je návrat večerních brunchů, které budou probíhat každou sobotu od 18:30 do 21:30. Stejné podmínky a nabídka. Možná jen označení brunch je zavádějící. Po pár předletních premiérách se ukázalo, že večerní přátelské jedno stolové minipárty jsou tím správným výstižným názvem. Rodiny a přátelé naleznou v prostorách hotelu Alcron zázemí pro sdílení svých zážitků s dokonalým servisem. Navíc po cestě ven stačí před lobby zabočit doleva a najednou se člověk ocitne na startu sobotní noci ve vyhlášeném BeBop baru, který vyniká nejvýpravnějším servisem v celé Praze. Sobotní večer v hotelu Alcron je zárukou perfektního víkendu.
zdroj foto – archiv restaurace