
Baby back ribs v japonském stylu, opravdový ramen, autentická wonton soup, křupavá korejská křidélka a další vytříbené speciality dávají zapomenout, že jste stále v Praze. „Vzali jsme trendy věci, co máme rádi a vtiskli jim náš rukopis. Pořád poslouchám povzdechy, že u nás nejde dělat kvalitní gastronomii jako třeba v New Yorku. My dokazujeme, že to naopak jde a i v Praze může fungovat moderní bistro s nádechem haute cuisine,“ vysvětluje Lukáš Nevyjel.
Vedle špičkově připravených pokrmů si potrpí také na kvalitní nápoje, ať už je to pivo od Matušky či ležák z Únětic, nebo vynikající oranžová vína v naturálním stylu, které produkuje Richard Stávek z moravským Němčiček. Třeba jeho Divý Ryšák, připravený z dvanácti odrůd, nabízí nezapomenutelný zážitek. A skvěle tak doprovodí speciality z kuchyně Lukáše Nevyjela. Prostě a jednoduše, Nota Bene je podnik, který by chtěl mít každý ve své čtvrti.
Zdroj foto: archiv restaurace