pondělí 16. září 2024

5 tipů od Astrali pro spokojenější pokožku během léta

Kdo by si v létě neužíval sluníčko, možnost si zaplavat pod širým nebem, vyrazit na výlet, nebo odpoledne strávit procházkou v parku. Když nosíme šaty, sukně, šortky, aby nám bylo příjemně, odhalujeme pokožku.

Aby nám dělala radost v době, kdy na ni intenzivně působí vnější vlivy, které si často ani neuvědomuje, může se stát, že začne stárnout předčasně. Ale vždycky je tu cesta, jak podpořit její svěžest a komfort.

Nezapomínejte na peeling

Pokožka se obnovuje zhruba každých 28 dní. Regenerační procesy lze umocnit také peelingem. Pomůže odstranit odumřelé kožní buňky, které někdy mohou způsobit, že kůže vypadá málo vitální, matná a zašedlá. Má to ale i další benefity. Scrub od Astrali dokáže v pokožce povzbudit mikrocirkulaci a podpořit její přirozenou výživu a okysličení, pomůže odstranit hlubší nečistoty a připraví ji na rovnoměrné samoopalování nebo opalování. Navíc bude po pravidelném peelingu jednou týdně schopná lépe vstřebávat výživu z tělových mlék a krémů.

150 ml / 400 Kč

Figura nejen do plavek

Aktuální je před létem také formování postavy. Zdravá strava a cvičení nic nezkazí, ale s úbytkem centimetrů v pase pomůže i zpevňující krém Firming Cream od Astrali. Výtažek ze žlutého vlčího máku a kofein míří na tukové polštářky a cíleně stimulují jejich vyprazdňování, zatímco mořské řasy pomáhají zlepšit odvod odpadních látek, zpevňují pokožku a tonizují ji.

150 ml / 1 208 Kč

Probuďte pokožku z letní letargie

Po letních večírcích nebo během horkých dnů uvítá pokožka „refresh“. Zapomeňte ale na tělové mlhy. Místo toho si dopřejte Energising Gel od Astrali, který má za úkol probudit energii v celém vašem těle. Chladivá gelová textura osvěží a přináší vitalitu. Složení s výtažky z kafrovníku a mořských řas pomohou rozproudit lymfu. Redukuje pocit těžkých nohou, uvolňuje unavené tkáně, podporuje přirozenou drenáž, revitalizuje pokožku a dodává jí minerály. Náš tip: vyzkoušejte gel i po sportu.

150 ml / 1 196 Kč

Po báječném dni venku výživa

Piknik s kamarádkami, túra pod horkým letním sluncem, dny u moře, příchod z party. Aby si z nich pokožka odnesla hezký zážitek, potřebuje pořádnou dávku antioxidantů pro ochranu před působením

volných radikálů. Antioxidanty pomáhají pokožce neutralizovat oxidační stres, který by jinak poškozoval kožní buňky. A vedle toho potřebuje doplnit mastné kyseliny, aby si kůže uchovala vláhu a hydrolipidový film v rovnováze. Takovou vzpruhu jí nabídne tělové mléko Nourishing Milk od Astrali.

150 ml / 522 Kč

Řekněte ne předčasnému stárnutí kůže s SPF

Sluneční záření zvyšuje produkci volných radikálů, což je proces zodpovědný za předčasné stárnutí kůže. Pokožku lze naštěstí účinně chránit. Mezi pravidla zdravého opalování patří pravidelné využívání opalovacích přípravků s dostatečně vysokým SPF. A na to myslí i značka Astrali, která vytvořila jemné a lehké opalovací přípravky, které nezanechávají mastný film, a pokožka je díky bambuckému máslu hebká a hydratovaná. Vysokou ochranu poskytuje Astrali Sun Cream SPF30, velmi vysokou ochranu zabezpečuje Astrali Sun Cream SPF50+.

Astrali Sun Cream SPF 30

125 ml / 730 Kč

Astrali Sun Cream SPF 50+

125 ml / 832 Kč

zdroj foto – archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.