pátek 18. října 2024

Nechejte se hýčkat v luxusních lázních v Karlových Varech

Život je hektický a každá z nás potřebuje čas od času uniknout od každodenního shonu. A co může být lepšího než strávit několik dní v nádherném prostředí lázní, kde se o vás postarají profesionální terapeuti?

Dopřejte si některý z lázeňských balíčků v hotelu Prezident v Karlových Varech, který získal ocenění Czech Hotel Awards pro nejlepší spa a wellness hotel Karlovarského kraje. Užijete si maximální relaxaci a regeneraci.  

Náš tip: balíček LÁZNĚ NA 4 + 1 NOC ZDARMA

Jedná se o jedinečný medical wellness pobyt, který umožňuje v krátkém čase dosáhnout maximální regenerace organismu a zároveň se vyznačuje velice výhodnou cenou, když ke čtyřem dnům obdržíte další zcela zdarma. Bezplatně získáte nejen ubytování, ale také výtečnou polopenzi či lázeňskou proceduru. Anti-aging nebyl nikdy tak dostupný, tak neváhejte a vyzkoušejte sílu přírody na vlastní kůži.

Na co se můžete těšit?

  • Ubytováni budete v elegantním a pohodlném pokoji, který vám poskytne dokonalý klid a soukromí.
  • Přivítají vás stylově skleničkou Prosecca a vy si hned na začátku můžete vychutnat chvíli pohody.
  • Každý den začnete  pestrou snídaní s výběrem domácích a bio potravin a večer vás čeká skvělá večeře, která formou bohatých rautů nabízí variaci překrmů, velký výběr salátů, pochoutky z nejrůznějších mas a ryb, stejně jako bezmasá hlavní a vyhlášené domáci dezerty.

Léčebný program zahrnuje:

  • Na začátku pobytu projdete vstupním lékařským vyšetřením, které zajistí, že všechny procedury budou přesně přizpůsobeny vašim potřebám.
  • Hoteloví lékaři, kteří patří mezi světově uznávané odborníky v balneologii, vám pro pitnou kúru doporučí tu nejvhodnější kombinaci léčivých minerálních pramenů, která přinese omlazení a ozdravení vašemu tělu a posílí vaši imunitu.
  • Během pobytu se můžete těšit na pět různých léčebných procedur a jednu aktivní – gymnastiku v bazénu nebo nordic walking v krásných lázeňských lesích.
  • Po celou dobu pobytu máte samozřejmě bezplatně k dispozici župan a pantofle.

V rámci hotelového wellness resortu, kam máte bezplatný vstup po celou dobu pobytu se můžete těšit na saunaland, kde si můžete odpočinout ve finské sauně, aroma sauně, parní kabině nebo  tepidáriu s terapeutickou solní inhalací, užít si zážitkové sprchy či kontrastní hydroterapii studeného a teplého masážního bezénku. Užijte si jedinečnou atmosféru privátních spa suitů Královský hamam či Zlatý rasoul. Vyzkoušejte, jaké to je nechat své tělo vznášet ve slaném bazénu s vodou salinity Mrtvého moře.

Naprosto jedinečné jsou výhledy na historické centrum města a okolní lesy z hotelových slunečných teras, které vám umožní nerušené slunění a jsou ideálním místem pro odpočinek mezi procedurami. 

Udělejte si čas pro sebe a nechte se hýčkat v  luxusních lázních v Karlových Varech v hotelu Prezident. Z bohaté nabídky wellness a lázeňských pobytů si jistě vyberete…

více informací na www.hotelprezident.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.