neděle 8. září 2024

Měsíc: Duben 2024

Kávové letní ochlazení

Léto je časem slunce, odpočinku a dlouhých horkých dnů, kdy vyhledáváme relax ve stínu s chutným nápojem v ruce. Letní měsíce lákají k experimentování s nevšedními chutěmi. Co může být lepší než spojit lahodnou chuť kávy s osvěžujícím ovocem či aromatickými bylinkami?

JAK VYBRAT KVALITNÍ MATRACI PRO DÍTĚ A PROČ NA TOM TOLIK ZÁLEŽÍ?

Každý rodič touží zajistit svému dítěti správný růst a zdraví, které nebude nic omezovat. Kromě těch nejkvalitnějších potravin, dobrého vzdělání a zábavných mimoškolních aktivit však existuje ještě jeden zásadní faktor. Spánkový režim hraje významnou roli při efektivním fyzickém vývoji, dodává energii a pomáhá dětem zvládnout každý náročný den s novým elánem a soustředěním.

Jáhly: Stará superpotravina s všestranným využitím

Tato malá, ale mocná zrnka se stala v posledních letech oblíbenou součástí moderních jídelníčků. A není divu! Jáhly nejenže chutnají skvěle, ale nabízejí i řadu zdravotních benefitů. Nutričně jsou velmi bohaté, bezlepkové a nízkokalorické. Proto jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí upravit svůj jídelníček nebo zlepšit životní styl.

7 tipů, jak si vypěstovat a udržet krásný a zdravý trávník

Hustý, smaragdově zelený koberec je ozdobou a korunou každé zahrady. Pokud se o něj budete dobře starat, bude vám dělat radost od jara do podzimu. Můžou si na něm bezpečně hrát děti, hodí se k partii badmintonu i k opalování. Zkrátka, za trochu práce trávník určitě stojí. Jaké zásady bychom měli při jeho údržbě dodržet?

Pro lepší zítřky

Na lepší budoucnosti musíme tvrdě pracovat už teď, a pokud jde o přírodu, platí to stokrát víc. Naši planetu ničíme tím, že neustále produkujeme obrovské množství odpadu.