pátek 18. října 2024

Měsíc: Srpen 2023

Na startovní čáře

Představa nadšeného školáčka, který s poskakující brašnou na zádech radostně uhání prvního září za vzděláním, patří tak možná do starodávných slabikářů. Dnešní děti se sice těší na spolužáky, začátek školy po prázdninách pro ně ale znamená taky pořádný náraz.

Největší krytý zábavní park v Čechách se rozrůstá

Zábavní park Majaland, který se nachází v pražském outletovém nákupním centru POP Airport, je svou rozlohou přes 9 000 m2 největším krytým zábavním parkem v Čechách. Nyní vnitřní část věnovanou světu Včelky Máji a jejích přátel doplní i venkovní část o rozloze 5 000 m2, která je zasazena do světa hrdinů Superwings.

Patent na prsa krásná jako od Michelangela

V módní branži není mnoho výrobků, které byste mohli vidět na pultech skoro čtvrtstoletí. Móda je vrtkavá dáma a svůj diktát mění každou sezónu. Přesto je tu jeden vynález, který ženy už dlouho chtějí a kupují. A to prosím na něj stačily jen nůžky a odvaha střihnout!

Fyzioterapeut radí: 5 tipů jak na zdravou chůzi

Musí se dospělý člověk učit chodit? Odpověď může překvapit – ano, musí. Ale není to žádná ostuda. Všichni jsme totiž od dětství chodili v neanatomických botách. Teď nastal čas nohy osvobodit a seznámit je se zdravou chůzí. Fyzioterapeut Lukáš Klimpera radí, jak správně a zdravě chodit.

Úklid s lehkostí

Tyčové vysavače se staly nedílnou součástí mnohých domácností. Dostanou se všude, jsou lehce ovladatelné a velmi výkonné.