neděle 8. září 2024

Měsíc: Červenec 2023

Mixér beauty produktů

Co se vám vybaví, když se řekne léto? Sluníčko, dovolená, pláž, citrusy, opalování? Nezapomínejte ani v těchto na své každodenní kosmetické rituály. Pokožka je ze sluníčka vysušená a naši péči si zaslouží. Přinášíme, tak jako každý měsíc, i nyní, výběr zajímavých kosmetických novinek, které se mohou stát vašimi dobrými pomocníky.

Pro zážitek z vaření za hranicí komfortu a dokonalosti: ASKO Celsius°Cooking™

Skandinávská značka prémiových spotřebičů ASKO představuje ucelený koncept Celsius°Cooking™, který posouvá vaření na zcela novou úroveň. Chytrá indukční deska bezdrátově komunikuje s originálním příslušenstvím Celsius°Cooking™ – hrncem a pánví s teplotními čidly i teplotní sondou a sama řídí naprosto precizně teplotu i čas vaření pro výsledky hodné těch nejlepších šéfkuchařů.

Jak na cvičení, zdravou stravu a hubnutí? Máme pro vás 3 tipy

Hubnutí je velmi populárním tématem, na které existuje nespočet různých názorů a postupů. Obklopuje ho ale také řada mýtů jako například ¬– žádné ovoce po 18. hodině, žádné sacharidy, tělo se musí detoxikovat nebo že musíme jíst každé dvě hodiny. Říkáte si, čemu máte vlastně věřit? Nezoufejte!