pátek 19. dubna 2024

Zaujalo nás

Jako každý týden, tak i tento, přinášíme výběr zajímavostí, které nás zaujaly. Tentokrát se nejedná pouze o produktové novinky, ale také o nově nabízené poradenské služby.

Himalájský „elixír života“

Osvěžte tělo i mysl pomocí čaje Tulsi. Tulsi, neboli bazalka posvátná, je hojně využívaná horská bylina s vysokým obsahem antioxidantů, která pomáhá při léčbě kašle, chřipky a nachlazení, bolesti hlavy a uší, revmatismu a mnoha dalších nemocí. Balení obsahuje 25 g sušené byliny tulsi, která je vhodná k přípravě čaje. Neprodyšná folie s čajem je umístěna v ozdobném plátěném měšci na stahovací zavazování. Čaj má velmi jednoduchou přípravu – lístky stačí zalít vroucí vodou přes sítko. Koupí přispějete na program na záchranu ohrožených sněžných levhartů v Himalájích. Cena: 89 Kč. Zakoupíte na www.snowleopard.cz

Famózní gastronomický zážitek v Mondieu

Uvolněná a nezapomenutelná atmosféra, milá obsluha a jídla připravovaná z čerstvých a kvalitních surovin od místních dodavatelů, takové jsou hlavní znaky Mondieu. Moderní mezinárodní menu s francouzským vlivem je zde připravováno podle tradičních receptur a nabízí i možnosti pro vegetariány a vegany. Milovníci sladkého jistě ocení ručně vyráběné dezerty, které jsou podávány vždy čerstvé. Pochutnat si zde můžete na rozmanitých celodenních snídaních, salátech, burgerech, ale i speciálních denních menu. Dnešní doba je plná spěchu. Zastavte se na chvíli v Mondieu, kde si vychutnáte momenty plné vůní a chutí, které si zamilujete. Tato síť bistro kaváren otevřela v České republice první pobočku v Praze, ve Westfield Chodov. Na své si zde přijdou i ti nejnáročnější hosté.

MASTERPIECE BY SIMONA

MASTERPIECE je osobním projektem české topmodelky Simony Krainové. „Vznikl na základě mého snu a dlouhodobé vize,“ říká samotná Simona, která ho osobně testovala a s týmem specialistů ze společnosti Nutrend dva roky vyvíjela. Unikátnost produktu spočívá v jedinečném složení tří typů kolagenů, kyseliny hyaluronové a vitamínů. V současnosti nemá na evropském trhu žádnou konkurenci. Tento beauty drink je slazen steviolem a kromě jiného obsahuje částečky růže. Můžete si jím třeba obohatit své ranní smoothie nebo oblíbený fresh. Chuť nápoje je mírně sladkokyselá, chutná i voní totiž po růžích a malinách. MASTERPIECE dopřeje vaší pokožce, vlasům, nehtům i vašemu tělu tu nejlepší péči a pocit luxusu. K dostání je v salonech Yes Visage, parfumeriích Douglas, drogériích DM, lékárnách Dr. Max, v síti prodejen Nutrend, douglas.cz, mall.cz, drmax.cz, vivantis.cz, nutrend.cz a na bysimona.cz. Doporučená cena je 1499 Kč.

WOMEN for WOMEN přináší nový projekt

Obecně prospěšná společnost WOMEN FOR WOMEN rozšířilo své portfolio k 1. listopadu 2019 o Servis vztahů. Tento unikátní projekt nabízí komplexní pomoc odborníků při udržování zdravých vztahů a podporu, nejen při řešení partnerské krize. Stoupající čísla rozvodů jsou alarmující a proto nastal čas vztahy uzdravovat. „Mezi naše cíle patří nalezení vhodných slov v rámci dialogů a nastavení korektní partnerské komunikace, minimalizace konfliktů a potenciálně záchrana vztahu či důstojný rozchod nebo rozvod. Společensky se podílíme na zlepšení mezilidských vztahů, podpoře a pomoci párům být spokojenější. Všichni bychom si měli uvědomit, že je nezbytné o vztahy pečovat. Největší metou jsou pro nás šťastné, spokojené a bezstarostné děti,“ sděluje zakladatelka Women for Women a také nového projektu Servisu vztahů Ivana Tykač. www.servisvztahu.cz

Na trh míří Huawei nova 5T, svěží vítr do střední třídy

Společnost Huawei představuje smartphone nova 5T, který navazuje na předchozí úspěšné modely této řady, jako například loňský bestseller Huawei nova 3. Největšími přednostmi této novinky jsou především pětinásobný fotoaparát, bezrámečkový displej s průstřelem a neotřelý barevný design. Díky tomu je nova 5T skvělým společníkem pro všechny, kteří rádi sdílí to nejlepší ze sebe a svého života na sociálních sítích, nebo si chtějí užít skvělý herní zážitek i na cestách.

Drobnosti značky Happy Spirit k užitku i potěšení

Znáte to váhání a nejistotu, když chcete potěšit více či méně blízkého člověka (nebo sami sebe) drobným dárkem, a pořád nemůžete objevit ten pravý? Maličkost, která není příliš drahá, přitom je krásná, zábavná a navíc praktická, takže se z ní nestane jen další odložená zbytečnost? Pak zamiřte do nejbližšího knihkupectví Luxor a v regálech s produkty značky Happy Spirit najdete přesně to, co hledáte!

Běžecká legenda PUMA RIDER z 80. let se vrací do ulic

Ikonická běžecká bota z 80. let je zpět v nové siluetě PUMA RIDER, která si podrobí svět streetstyle módy. PUMA spojuje nevyčerpatelný retro styl a vzhled běžecký tenisek hned v několika verzích, v modelech FUTURE RIDER, FAST RIDER a STYLE RIDER.

Setkání nejlepších technologií na basketbalové novince

Converse spojují síly s legendárním inovátorem značky Nike Ericem Avarem a společně představují basketbalovou novinku obohacenou o ty nejlepší technologické vychytávky. Nový model All Star BB Pro přináší prémiovou basketbalovou siluetu navrženou pro dnešní hráče. Ultra lehký svršek umožňuje komfortní pohyb po hřišti a podání maximálního výkonu. Tenisky All Star BB Pro reprezentují to nejlepší od obou amerických značek – Converse styl propojený s funkčností Nike. Výrazné oranžové provedení s kontrastním logem a motivy plamenů rozpálí palubovku a speciální odpružení stélky zajistí pohodlí při jakékoliv herní situaci. Basketbalový model All Star BB Pro  je dostupný v obchodě Converse ve Westfield Chodov a u vybraných prodejců.

Zdroj foto: archiv spol. a Pixabay

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.