pátek 19. dubna 2024

Tuňák v hlavní roli

S Rio Mare Insalatissime vykouzlíte zdravou svačinku do práce i na cesty, rychlý oběd
nebo lehkou večeři pro celou rodinu – s trochou fantazie máte jídlo na každý den.

Není čas vařit, chybí inspirace, toto se nehodí pro děti, dolehla únava po celém dni, … Připomíná vám to něco? Všichni máme neustále spousty výmluv, proč se nám nedaří zhubnout nebo alespoň změnit životní styl a udělat něco pro své zdraví. Samozřejmě to jde ruku v ruce, což všichni velmi dobře víme, ale každodenní realita je proti nám. Obzvláště realita posledních dnů a týdnů. Ovšem pozor, při stresu a únavě je složení jídelníčku mimořádně důležité, stejně jako způsob, jakým jíme. Zapomeňte na „jídlo za pochodu“, ale najděte si ty správné pomocníky, kteří vám pomohou najíst se zdravě, chutně a kvalitně, aniž by vám nákup surovin a vaření zabraly půl dne.

Tuňákové saláty Rio Mare Insalatissime nabízí jedinečnou chuť tuňáka v kombinaci s aromatickou zeleninou, v některých variantách navíc obohacenou o zdravé luštěniny. Nepotřebujete otvírák, kterým byste jídlo dolovali, ani se děsit jídla z konzervy. Salátky jsou v praktické lehké misce opatřené komfortním otevíráním. Samotné balení pak zaručuje zachování čerstvosti, chuti i výživových hodnot, bez přidaných konzervantů. Takže konec obložených chlebů v Čechách! J Na řadě jsou chutné, nutričně vyvážené a lehce stravitelné salátky, vynikající i pro přípravu spousty dalších jídel – oživíte jimi čerstvý salát, grilovanou zeleninu, těstoviny,
ale i pizzu! Večeři máte hotovou raz dva a určitě si pochutnají i vaše děti!

Rio Mare Insalatissime Tuňákový salát s kukuřicí ocenění milovníci jemných chutí, chuť tuňáka je zde v perfektním souladu se sladkou kukuřicí, baby mrkvičkami, hráškem a najemno nakrájenými olivami.

Rio Mare Insalatissime Tuňákový salát s fazolemi nabízí tradiční kombinaci chutí, jemný tuňák se velmi dobře doplňuje se zemitou chutí zelených fazolí, bílých Cannellini fazolí a lahodných oliv.

Rio Mare Insalatissime Tuňákový salát s kuskusem si zamilují vyznavači středomořské kuchyně, nepotřebuje žádnou přílohu, kuskus s rajčaty a cizrnou skvěle chutná a perfektně zasytí.

Rio Mare Insalatissime Tuňákový salát inspirovaný mexickou kuchyní se vyznačuje výraznou chutí, maso z tuňáka je doplněno o vybranou kombinaci červených fazolí, kukuřice, papriky a koření.

Rio mare Insalatissime Tuňákový salát Texana s bílou rýží, červenými a černými fazolkami a sladkou kukuřicí – jednoduché a zároveň delikátní.

Rio Mare Insalatissime Tuňákový salát Paella nadchne typickou chutí španělského tradičního pokrmu, výbornou kombinací lahodného tuňákového masa s rýží, zeleninou a charakteristickým kořením.

MEXICKÁ PIZZA S TUŇÁKEM

Suroviny:

2x 160 g balení Rio Mare Insalatissime Mexico

1 balení těsta na pizzu

400 g krájených loupaných rajčat

300 g mozzarelly

100 g strouhaného sýra typu ementál

60 ml extra panenského olivového oleje

oregano

sůl

  • Předehřejte troubu na 200°; krájená loupaná rajčata promíchejte s olejem, oreganem a posolte. Mozzarellu nakrájejte na kostky.
  • Vymažte plech, vyválejte těsto a založte jeho okraje. Na těsto rovnoměrně rozetřete rajčatovou směs, posypte mozzarellou a ementálem a vložte do trouby. Pečte asi 30 minut, dokud těsto nedostane zlatavou barvu.
  • Saláty Insalatissime dobře promíchejte, rozprostřete na pizzu a vložte zpět do trouby na 2 minuty.
  • Ihned podávejte.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.