sobota 20. dubna 2024

Romantický Sv. Valentýn v Alchymist Grand Hotel and Spa

Prožijte letošní svátek zamilovaných s tím, koho milujete nejvíce, dopřejte si okamžiky plné romantiky a alchymie lásky v hotelu Alchymist Grand Hotel and Spa.

Hotel připravil speciální nabídky pro všechny zamilované páry. Valentýnský balíček je úžasnou kombinací relaxace, romantiky a vynikajících gastronomických zážitků. Vychutnejte si ubytování ve stylových pokojích s květinovou dekorací, večeři při svíčkách, masáž ve dvou a odpočinek v sauně, degustaci vín a ochutnejte domácí pralinky Alchymist. Balíček zahrnuje pobyt na nejméně dvě noci.

Krásného Valentýna si lze vychutnat, i pokud máte volno jen jeden den. Díky speciální nabídce Pohádkové odpoledne v Alchymistu si můžete alespoň na několik hodin dokonale odpočinout od starostí všedních dnů. Čekají na vás příjemné chvilky v Ecsotica spa se sklenkou výběrového sektu, relaxačním čajem a osvěžujícím ovocem. Ale to není všechno, na řadu přijdou relaxační masáže dle vašeho výběru a v neposlední řadě i luxusní tříchodová večeře.

Podobně jako svátek zamilovaných zde můžete kdykoli oslavit také vaše líbánky nebo výročí. Jedinečná atmosféra hotelu Alchymist je pro tyto výjimečné okamžiky jako stvořená.

Více se o nabídce balíčků dozvíte na našich webových stránkách: http://www.alchymisthotel.com/cs/special-offers.html

Zdroj foto: archiv hotelu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.