pátek 19. dubna 2024

Prostor pro (ne)skutečné okamžiky skutečných žen

La Gallery Novesta se po šesti letech kontinuální podpory zejména českých módních designérů spojila s bratislavským konceptem M.ONA fashion store, aby mohl v historickém centru Prahy vzniknout VIDDA fashion and living concept store. Hana Zouvalová (dříve La Gallery Novesta) a Eva Příkaská (dříve M.ONA fashion store) do týmu přizvaly Janinu Šlemínovou, duchovní matku a realizátorku mnoha nejen módních projektů.

Společně sázejí na úctu k tradici poctivého řemesla, na výběr jedinečných modelů česko-slovenské autorské módy, autorských šperků, produktového designu a doplňkových předmětů.

Prostor nového concept store VIDDA zůstává v historickém centru Prahy a koresponduje s celkovou myšlenkou udržitelné módy. Komplexní zážitek spoluvytváří butiková kavárna a VIDDA tak kromě příležitosti objevovat a podporovat česko-slovenskou módní tvorbu nabízí i možnost realizace komorních akcí, setkání se zajímavými osobnostmi, pravidelnými přednáškami a autorskými módními přehlídkami.

Koncept nového interiéru vychází z přírody, protože příroda je život. Organické prvky v prostoru realizované ve spolupráci s českým studiem GRAVELLI** podporují pocit zklidnění a rovnováhy. Atmosféru dokonalého zázemí ještě umocňuje vůně vynikající kávy z unikátní bratislavské kavárny black.

Hlavní myšlenkou VIDDA konceptu je: Vybírejte dobře, kupujte méně a užívejte dlouho.“

VIDDA concept store nabízí svým zákazníkům zázemí vhodné stejně dobře jako:

  • cíl společné cesty na nákupech s kamarádkou, 
  • místo jako stvořené pro změnu vlastního stylu,
  • vidinu snadno a úspěšně splněné mise muže na cestě za dárkem,
  • klidný a inspirativní prostor v centru vhodný k neformální obchodní schůzce,
  • místo pro uspořádání komorní party.

Pro tyto i mnoho dalších příležitostí se concept store VIDDA spojil se slovenskou značkou black. a českou designovou značkou GRAVELLI.

Do portfolia VIDDA FASHION AND LIVING CONCEPT STORE patří v současné době více než 50 návrhářů a šperkařů. Jmenovitě například PAVEL BERKY, KLÁRA BÍLÁ, JSEM, Michael Kováčik, LA FORMELA, HANUŠ LAMR, LAY SEDLÁKOVÁ, LOTE, MI FASHION LABEL, MUSA, Nomio, Zoltan Toth a další.

Více informací o VIDDA FASHION AND LIVING CONCEPT STORE naleznete na webu www.vidda.cz.

Zdroj foto: Mirek Žebrák for VIDDA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.