Úterý 24. listopadu 2020

Přibalte si s sebou na cesty EXPRES MENU

Produkty EXPRES MENU jsou konzervované metodou inspirovanou z doby Napoleona, kdy se podařilo panu Appertovi v roce 1895 vytvořit pro vojsko první konzervu.
Jedná se o patentovanou metodu CTP – Kontinuální tepelný proces, která se dá velmi zjednodušeně přirovnat k domácímu zavařování, kde výsledkem je kvalitní trvanlivý kompot, který se dá dlouhodobě uchovat při pokojové teplotě.

Jídla EXPRES MENU se mohou skladovat v teplotě do +30°C a mají tříletou dobu spotřeby. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. během cesty na dovolenou nebo při turistickém výšlapu.

Jídlo je již kompletně dokončené, nemusí se do něho nic přidávat, stačí jen ohřát a servírovat, je proto ideálním způsobem stravování pro rodinnou dovolenou.

Při přípravě jídel nejsou používány žádné chemické přísady ani konzervanty, jídla jsou vyrobena pouze z prvotřídních čerstvých surovin od regionálních dodavatelů.

Všechny produkty EXPRES MENU jsou výsledkem ruční práce kuchařů a jejich spolupracovníků, kteří připravují každý výrobek s velkou odpovědností, osobním nasazením a láskou.

Tento proces pak z výsledného produktu dělá zdravé a chutné jídlo.

Svíčková na smetaně 2 porce

Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu.

Hmotnost: 600 g

Cena: 169 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/-3/dvouporcova-jidla+c15/svickova-na-smetane-2p+p11.htm?url=kontakt

Španělský ptáček

Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.

Hmotnost: 600 g

Cena: 169 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/dvouporcova-jidla+c15/spanelsky-ptacek-2p+p16.htm

Vepřové na žampionech

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů , zjemněný smetanou a máslem.

Hmotnost: 600 g

Cena: 149 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/dvouporcova-jidla+c15/veprove-na-zampionech-2p+p60.htm

Telecí líčka

Kousky telecího masa dušené s kořenovou zeleninou v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne. Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce.

Hmotnost: 350 g

Cena: 109 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/zakladni-rozdeleni+c6/km-teleci-licka-na-vine-penne+p140.htm

Dušená rýže

Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.

Hmotnost: 500 g

Cena: 55 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/prilohy+c18/dusena-ryze-2p+p19.htm

Boršč

Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.

Hmotnost: 600 g

Cena: 89 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/polevky+c12/borsc-2p+p18.htm

Vepřové koleno

Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.

Hmotnost: 600 g

Cena: 169 Kč

Web: https://www.expresmenu.cz/eshop/maso-ve-vlastni-stave+c1/marinovane-veprove-koleno+p91.htm

Zdroj foto: archiv společnosti

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.