sobota 20. červnaec 2019

Michelinský šéfkuchař ze St. Moritz obstál v Tatrách na výbornou

O víkendu 10. – 12. května 2019 oslavil Grand Hotel Kempinski High Tatras své 10. narozeniny. A že to byla pořádná oslava svědčí i to, že se jí aktivně zúčastnil i michelinský šéfkuchař.

Víkend měl v Tatrách příchuť michelinské hvězdy. Šéfkuchař Matthias Schmidberger z Grand Hotelu des Bains Kempinski St. Moritz, jehož restaurace se pyšní tímto světoznámým oceněním připravil pro hosty Grand Hotelu Kempinski High Tatras 5-ti chodovou degustační večeři. Hosté mohli ochutnat japonskou rybu hamachi, humra či kachní foie gras. Kulinářské umění na talíři si mohli vychutnat při příjemné hudbě a pití vín doporučených sommeliérem Matúšem Hamarou.

Zdroj foto: archiv Grand Hotelu Kempinski High Tatras

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.