pátek 4. prosince 2020

Masová pomazánka

Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.

Suroviny na 5 porcí

2 ks sterilované okurky

1/2 ks cibule

1 balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě

1 lžíce dijonské hořčice

1 kelímek žervé s bylinkami

1/2 lžičky mořské soli

Postup přípravy

1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno.

2. Přidáme balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou.

3. Pomazánku osolíme podle chuti.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.