pátek 19. dubna 2024

Každé vinařství nyní může mít e-shop zdarma

Tuzemští vinaři mají příležitost založit si e-shop zdarma. Díky snadnému a rychlému vytvoření
e-shopu mohou svá vína začít prodávat do 24 hodin. Zvláště pro menší vinařství může nový prodejní kanál znamenat výraznou ekonomickou pomoc v době výpadku jiných prodejních kanálů způsobeném vládními omezeními. S on-line prodejem vín pomůže vinařům projekt MojeLahve.cz.

Projekt MojeLahve.cz nyní nabízí všem výrobcům vína, kteří si doposud nezřídili vlastní e-shop, jeho vytvoření zdarma. Díky e-shopovému systému Lahvotéka si může každé vinařství otevřít svůj e-shop okamžitě, bez speciálních znalostí a s nulovými vstupními náklady. Právě to zefektivní vinařům vyřizování objednávek a zákazníkům usnadní cestu k jejich vínům. V současné době tuto pomoc využívá již 82 vinařství.

„Zejména mezi menšími vinařstvími je spousta takových, která svá vína zatím vůbec nenabízejí on-line. Internetový prodej však v době, kdy jsou zakázané ochutnávkové akce a návštěvy sklepů, může dobře kompenzovat ekonomické ztráty. Vinař u nás získá hotový e-shop, do kterého si pouze vloží informace o svých vínech, a může okamžitě začít prodávat. Zabalit a poslat lahve už zvládne každý”, upřesňuje zakladatel projektu MojeLahve.cz Tomáš Šrom.

Projekt MojeLahve.cz podporuje tuzemské vinaře již 9 let. Prostřednictvím více než 30 000 hodnocení vín od převážně amatérských vínomilců dává vědět o skvělých vínech a oblibu vína rozvíjí i publikováním originálních článků. Další z konkrétních forem podpory je pomoc s on-line prodejem vín.

Zdroj foto: archiv spol.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.