sobota 20. dubna 2024

Dopřejte si o Velikonocích trochu gastro luxusu

Bratislavská kuchyně v sobě mísí slovenské, maďarské a rakouské kořeny, díky čemuž tady můžete ochutnat různorodá jídla. Samozřejmě zde nechybí typická jídla jako bryndzové halušky, pečená husa nebo lokše, které najdete v nabídce mnoha restaurací.

Chcete-li si dopřát při vaší velikonoční návštěvě Bratislavy úroveň vysoké gastronomie, vydejte se v neděli do Grand Hotelu River Park, kde velí restaurantu RIVERBANK šéfkuchař Jarda Žídek a ten si pro své hosty připravil slavnostní brunch.

Jako welcome drink si můžete vychutnat skleničku sektu Hubert Grand, pro ty nejmenší máme jablečný džus. Vybrat si můžete z teplých i studených delikates, které vám připraví šéfkuchař Jaroslav Žídek se svým týmem. Součástí zábavy pro vaše děti bude hledání čokoládových vajíček a ukázky zdobení madeirových kraslic. O zbytek se postará zkušená animátorka a vy si tak můžete užít nedělní pohodu při jemných tónech klavíru s výhledem na Dunaj. Každou rodinu navíc čeká sladká pozornost od šéfkuchaře v podobě tradičního velikonočního mazance.

Cena: 45,00 EUR / dospělá osoba/ Děti od 6 – 12 roků mají vstup se slevou 50 %. Děti do 6 roků mají vstup zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.